標題: Window Media Player有靈異事件發生?好驚;解答下我唔該>< [打印本頁]

作者: Umbrellababy    時間: 2009-4-12 08:37 PM     標題: Window Media Player有靈異事件發生?好驚;解答下我唔該><

我琴晚又如常o係屋企用部腦聽歌啦(平時都會咁咖喇..)
跟住我禁"檔案"揀第二首歌聽,,
點知係其中1欄見到d古怪野(果欄係記錄你最近開過既10個檔案),,
就o係果一欄見到:
C:\ghost.swf   
就係見到呢行野!
但係我100%肯定我根本冇開過呢個檔案,,而且根本冇呢個檔案
之後我禁呢一行"C:\ghost.swf"黎睇下係咩黎,,
跟住部腦又彈左個對話方塊話咩咩檔案不存在或已刪除,,
果時勁驚囉
之後我開我的電腦睇下c:\係咪真係有呢個檔;
點知係冇既!
我又去回收桶睇,,都冇!!
我呀哥教我用搜尋搵下;
一樣搵唔到!
如果我開過d咩檔案我自己知咖嘛;
而家仲為左呢件事驚緊
你地有冇試過類似既情況??
作者: 碎料    時間: 2009-4-15 04:36 AM

會唔會係中左毒呀.........
作者: jeffkitkit    時間: 2009-4-15 11:54 AM

電腦問題........不要亂想認為靈異事件
作者: 姬月;;    時間: 2009-4-15 02:59 PM

點解你個下第一時間吾影底佢先@ @
而咖個file真系''死無對證''
不過,,無左就算啦吾好諗甘多啦!
搞到自己而咖草木皆兵你都吾舒服啦!
作者: chung1219    時間: 2009-4-17 07:40 PM

其實你可以當果一日係愚人節,同靈異根本無關,只不過一場惡作劇。

我自己仲有D更誇張既經歷,但我無驚,因為驚黎都無用。

就算係跟靈異有關又如何?你又無受到任何傷害,果D百厭鬼見到你被嚇驚,可

能仲會玩多你一次。

最緊要係你夠冷靜,唔好第一時間就諗被鬼搞。
作者: 火星天使小月    時間: 2009-4-18 12:41 PM

會吾會係自己上網睇野個時開左d音樂file吾記得呀??

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0