標題: [請求協助] [打印本頁]

作者: carmanl    時間: 2005-5-17 06:13 PM     標題: [請求協助]

我的女朋友被我的媽媽請的降頭師下了降頭(已經在我們同居的住所,找出一些下降的東西),因為我的媽媽從來不喜歡我有女朋友,我們已尋求多個道家師傅幫忙,他們也幫不到,但我的女朋友的病情越來越差,我十分擔心和焦急,希望Cyber X file 的網友如果有聽過恐怖熱線關於元朗錦上路,有位女士係籍着觀音娘娘上身來幫人,如果有人知道她的詳細地址,請告知給我.感激萬分!
作者: 山貓    時間: 2005-5-17 06:17 PM     標題: [請求協助]

話明降頭師,道家師傅點得??
當然我不太知道.不過降頭師應該係泰國過D降頭師吧?
係咪泰國過D降頭師呀?
希望有人幫到你啦!!
作者: 莉    時間: 2005-5-17 07:06 PM     標題: [請求協助]

其實最實際ge方法係你同你呀媽講law
就算你女友ge降頭被解
難保他日 你媽媽又重施故技
都係同你媽媽傾傾啦
作者: wing2222    時間: 2005-5-17 08:29 PM     標題: [請求協助]

我有一個師傳可以幫到你的唔知你信唔信!因為我都有個朋友都係被人落咗降頭,但她依家好返晒
作者: yu34kiu    時間: 2005-5-17 08:53 PM     標題: [請求協助]

降頭源於道家
找個茅山師傅吧
作者: 基斯    時間: 2005-5-17 09:15 PM     標題: [請求協助]

下面引用由2005/05/17 07:06pm 發表的內容:
其實最實際ge方法係你同你呀媽講law
就算你女友ge降頭被解
難保他日 你媽媽又重施故技
都係同你媽媽傾傾啦
聽聞亂用降頭好危險~
好易害人終害己~
真係唔明有咩咁深仇恨~
出D陰招去害人~
作者: wing2222    時間: 2005-5-17 10:27 PM     標題: [請求協助]

如果學降頭的話學個個人,如果好成的話一定要放一個降黎害給人架!如果學成之后唔放一個降的話學個個人一定自己受返!如要害人的話﹔受害人找到一個真材實料的師傅解到個個降的話、害人個個一定死咁唔死都一生命苦!千期唔好學降啊!如果唔係的話就自己要成受所有痛苦架!
作者: mikemike7252    時間: 2005-5-18 10:13 AM     標題: [請求協助]

This Master will be helpful to your case!!
管理員按:因本站不便刊登出別人的網站連結,大概你能pm一下樓主提供網址內容,連結將會刪除,不便之處,敬請原諒,謝謝。
作者: carmanl    時間: 2005-5-18 10:50 AM     標題: [請求協助]

我諗可能係馬來西亞的降頭,因為我的媽媽在馬來西亞長大.

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0