標題: 華富二邨商場∼ [打印本頁]

作者: kit*    時間: 2005-11-30 12:37 PM     標題: 華富二邨商場∼

我記得有一次我去完銅鑼灣,之後就搭42返屋企啦∼
 我諗好多住係華富邨既人都會咁做..個晚我記得大約9點幾,因為我係住華興樓既關係,我習慣性都會係商場lift口出面既巴士站度落車∼之後搭商場lift再行返屋企!咁我搭車個陣全程都係企係度既,咁架42開始駛上莊月明個陣,我望出車外面,會見到有條斜斜地既路∼我望出去個陣.見到差唔多成條路都係著白衫既人,我心諗,唔係掛,9點幾都仲有咁多人行既...
  跟住冇為意啦,架車轉返去商場個邊就落車啦∼點知望望下,咦,成條路都冇人既!d人冇理由會行得咁快加嘛∼我再行快d返入lift口睇下係咪好多人等緊啦∼點知又冇喎∼心諗..唔係又見到牙...咁黑仔...
  之後咪等有多d人先一齊入lift囉∼如果得返我一個我諗真係會驚爆...
作者: 曲巴    時間: 2005-11-30 04:37 PM     標題:   華富二邨商場∼

會唔會是你眼訓, 睇錯.
我未見過.
作者: kit*    時間: 2005-11-30 07:53 PM     標題:   華富二邨商場∼

我都唔係好清楚牙∼但係我都好肯定自己唔係眼花!我都唔知牙..
 我已經唔止一次係華富到見到喇,我諗都唔會係假既掛...
作者: 曲巴    時間: 2005-11-30 10:13 PM     標題:   華富二邨商場∼

仲有邊度見度, 死人就見過一次.                                
作者: kit*    時間: 2005-12-2 11:56 AM     標題:   華富二邨商場∼

下?死人,我都見過兩次∼見過人跳樓∼
仲係兩次都係我個棟∼驚s....
我發覺我次次見親都係係華清樓對出或者附近既地方...
好鬼邪...
作者: 曲巴    時間: 2005-12-2 10:27 PM     標題:   華富二邨商場∼

華翠見過一次. 距離兩架車位                                            
作者: kit*    時間: 2005-12-5 01:37 PM     標題:   華富二邨商場∼

如果你睇返我之前post過既文章,你會見到我有一次直頭係係我前面∼
 一個人身位到嫁咋∼
作者: 曲巴    時間: 2005-12-5 08:01 PM     標題:   華富二邨商場∼

你都幾易遇到d "朋友".
照多d陽光會唔會好d.
作者: kit*    時間: 2005-12-8 11:34 AM     標題:   華富二邨商場∼

我已經成日哂嫁啦∼我都唔知點解見到...
我都唔想嫁...
作者: jason534    時間: 2005-12-8 06:12 PM     標題:   華富二邨商場∼

嘩......一見見成班....=_=......
人地可能一世都冇你睇得咁多~
作者: kit*    時間: 2005-12-9 09:59 AM     標題:   華富二邨商場∼

我唔止試過一次見過成班嫁喇...
除夕係香港係海濱都見左一班,不過好彩唔係近距離咋!
嚇到我同班fd走都走唔切牙..
作者: 暗女    時間: 2005-12-17 10:46 AM     標題:   華富二邨商場∼

你係迷有陰陽眼.........所以先會見到a
作者: buybuybuy    時間: 2005-12-17 11:19 PM     標題:   華富二邨商場∼

可能樓主有陰陽眼,如果見到一大班的話,好有可能系喪禮!
作者: am3p    時間: 2005-12-19 02:21 AM     標題:   華富二邨商場∼

一係你搵"d"辟邪的野戴下啦, 可能會好d
咁你見到佢地...佢地冇"搞"你丫嘛?
都係小心d好~~~
作者: kit*    時間: 2005-12-19 09:58 AM     標題:   華富二邨商場∼

點解會係喪禮呢..?唔係好明..
我之前都有帶開嫁,我係戴開左光既玉同埋銅錢,
但係而家因為條鏈比我戴到黑哂,唔想買過條,so冇戴到..
佢地都冇搞我,我都係唔覺意見到姐,佢地應該唔知..:p

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0