標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼ [打印本頁]

作者: s9901237    時間: 2005-2-13 03:34 AM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

是不是20歲前未見過靈體既,就以後都唔會架啦∼?
靈體係咪唔可以飄揚過海架∼?
請問靈體係邊段時間最猛呢∼?
靈體最猛既時間有無時差之分架呢∼?係外國,係咪都係一樣呢∼?
係咪六點之後靈體就唔可以出黎∼?
靈體係咪怕貓同雞架∼?
一條毛管三隻鬼係咪真架∼??
作者: Fireex    時間: 2005-2-13 07:00 AM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

下面引用由s99012372005/02/13 03:34am 發表的內容:
靈體最猛既時間有無時差之分架呢∼?係外國,係咪都係一樣呢∼?
...
以下個人以見↓
靈體其實什麼事候都在, 只不過有是佢地開心才給你看.
不過有一些人有"陰陽眼"就會看到. 我地個個人都有陽眼, 不過有一些人可以吧陽眼變成陰眼所以就是陰陽眼.
靈體只可以去靈體生前的地方, 因為那些地方有多一點靈體的"mind force(不會打中文)".
靈體都可以在早上出來"玩", 就好像我地都可以在晚上出來玩一樣. 很多人會在晚上看到因為晚上小人, 那些靈體就沒有主意.
靈體24心時都那麼"猛".
靈體不一定怕一樣東西, 只要你的那"3把火"很"大"那就不要說靈體啦, 人都怕了你啦.
作者: kalung03    時間: 2005-2-13 04:32 PM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

下面引用由s99012372005/02/13 03:34am 發表的內容:
...
1.呢樣野好難講,有好多人20歲後都見到啦
2.靈體有D會行有D會飛的
3.7月就會最猛,因為鬼門關開
4.人都有分黑人白人啦,佢地點會無分?
作者: z9413    時間: 2005-2-15 02:22 PM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

我從來聽說過"20歲前未見過靈體既,就以後都唔會",見不見到靈體是在乎時運、磁場和腦電波等等因素,並非靠歲數來界定
作者: s9901237    時間: 2005-2-16 10:32 AM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

哦∼有勞咁多位,其實靈體通常係咪都係指一D無法投胎既靈體,靈體有D乜野去自管架呢∼?
作者: chloektt    時間: 2005-2-16 12:38 PM     標題: [閒話一則]有少少問題想問問大家∼∼

靈體幾時出黎都得
冇分朝早夜晚∼

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0