返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由sgrlto2006/10/28 07:10pm 發表的內容:
你說什麼\............../"
XDDD~看看吧!!C-I這個獸化東西不足一值
看我的狼權吧!
我唔覺會不值一提
12回看我的表現=.="'

出十二回
真係!!!勁道o嘴
不過還是敵不過,藍火=.=""
X8,還未回氣打我=.=""

下面引用由chung12192006/10/30 08:31am 發表的內容:
藍火是上一代追擊者較為勁都合理 , 我
好耐之前都叫你做追擊者啦 !
你係故事的重心人物 , 下一篇都係講你架 !
下一回係最後一回.....
追擊者@@
我說,隨你啦!!!
下一回最後
這你是否出新一回呀!!!!!

下面引用由chung12192006/10/31 09:14am 發表的內容:
話咁快無間行者就完 ? 因為我要盡量加快速
度給其他會員登場 ! 無間行者篇介紹了三個
會員 , 下一篇我希望能一次過把餘下的會員
登場 , 希望 .....喔 .......
...
下一篇,是講另1 個地方
想問一下,有冇我存在??

下面引用由chung12192006/10/31 05:18pm 發表的內容:
什麼 ? 你是下一篇的中心人物啊 ! 我自
己至係次要人物咋 !
係咩!!!
我不知道,sorry
你是次要人物@>@""

完了!!!
呵呵!!!
天河艦的人,可以出場了
不過一講到,天河艦,是不是他們了捉C-1呢!!!定還是其他神秘國家
你出古代地圖,主意幾好

就快看下d外星人
人魚仔!??
...................................................

下面引用由chung12192006/11/04 08:15am 發表的內容:
人魚仔係一個曾經投訴八號和二號的
會員。哩句唔知你睇唔睇得明 ....
嗯...............!!!!