返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由★邪惡貓★2007/01/30 04:30pm 發表的內容:
果一個神秘人唔道就係引路至尊....烈度..!?
其實只要看過【更新6.角色設定】 便會
知道 ....
有無發覺『殺神』少了來這個論版 ? !

下面引用由★邪惡貓★2007/01/31 12:52pm 發表的內容:
少少la...我屋企部電腦都壞左...最近都係係學校睇返~xD
學校睇返 ? 咁即是你 d 同學都一樣睇到 ?

下面引用由★邪惡貓★2007/02/01 12:55pm 發表的內容:
我係學校圖書館或者係牙sir間房部電腦度睇
係圖書館果陣我會開埋其他網~so其他同學睇唔到好多內容
不過我比較有興趣ge係想知佢地睇到同睇唔到有咩分別???
哩排我出文比較慢了 , 影響我心情
的就是盜文者 , 當然我不會把那人
說出來 , 但這論壇現在已越來越少
人來 , 還要盜文 ? 遲早搞到這論壇
『收皮』! 抱歉我會用到這種字眼
來形容 , 但的確會如此 , 那時便盜
不到我文章 ......
有那人會把世界各地的事以第一時
間來翻譯 ? 雲海都唔得啦 !

下面引用由殺神§麟§2007/02/02 11:50pm 發表的內容:
X8果張狼化圖……咁似"易極"果個廣告個人狼o既(可能直頭係-.-)
外星人都識暴化……真係勁…似乎外星人都比地球異能者o既級數勁
雅神個野心咁大 , 她的下屬當然
也有強將喇!否則怎會跟使神作
對呢 ? 嘿 ....

下面引用由chan12007/02/03 06:47am 發表的內容:
sorry
近期多野做
現在有空,現在先看............................
只能說現在已經不是無所事事的人
...
我做事一件還一件 , 沒有你出場
亦不代表什麼 .....

下面引用由殺神§麟§2007/02/08 10:04pm 發表的內容:
開發度95%!?
似乎我遲d都可能會重傷
下面引用由★邪惡貓★2007/02/08 11:24pm 發表的內容:
唔知我地聯手打佢會打成點尼..
引路殺神一對一的話 , 無需受重傷以
換來勝利 , 你和師弟單對單亦絕對可
以做低 C - I、C - I I 暴化 Twins 其中
之一 ......

下面引用由殺神§麟§2007/02/16 10:17am 發表的內容:
外星飛蛾人都出現埋…
開發度仲要95.8%…
咁烈度咪分分鐘100%!?(包括二號)
你遲一點可能會遇上引路至尊『烈度』.....
佢無 1 0 0 % 開發率 , 1 0 0 % 係會令人死亡。
即是近乎自殺亦沒有太大分別 ! !
基本上要超過 9 7 % 、9 8 % 已經極難 ....

下面引用由★邪惡貓★2007/02/20 11:27am 發表的內容:
外星實驗品真係勁...不過二號仲恐怖~呵
比較想睇下蝗化天使ge實力~xD
二號是上一期追擊者 , 而年紀較大 , 比
起其他今期 ....七、八、九、十、十一
號的追擊者更早入異能中心受訓 .....
二號的角色可能未必有咁多人揀 , 因為
二號遲 D 會 ..........喔 ....唔唔 ....

下面引用由chan12007/02/24 07:01am 發表的內容:
是不是2號要輕生
真多打架場面@@"""
人狼當然速度最快~XD
你似乎以為我過一段時間就無事? !
那論壇中的文章仲未標明出處是 cyber - x , 原
作者是我 ! 我昨晚跟凱提風提過這件事 , 但我
還未把你的名字說出 , 我唔係咁有耐性 !
轉貼我至少廿篇文章 , 仲扮唔關自己事 ! ?
唔好認為我對你唔忍心下手 , 我一定追究到底 !
我預備好晒資料預備公開 , 這是最後的通碟 !
過了便沒有回頭路可以走 , 我會釘死你個 I P ,
再發去其他不同的論壇網站要求列入黑名單 !
仲想我當你係朋友就好自為之 .....
你知唔知早已有一個會員有此下場 ?
你想成為第二個嗎 ?
我絕對成全你 .....

下面引用由柴人2007/02/27 04:36pm 發表的內容:
我都想睇下蝗化天使既戰鬥能力有幾高啊@_@
不過都應該係八號走到上飛碟。或者出人意料比人捉到XD
p.s:肚痾到要請病假兩日.....今日先回到文囉...哎也,又蘊釀緊喇.....係咁先
蝗化天使係四個之中最高 !
其實下一回一星期前已 Post 得 ....
我都知道我已經一星期以上沒有出過任
何一篇文章 , 因為有一件事困擾我 , 原
因將於『妖獸論版』中以公告的形式發
報 , 大概會在兩日之內出現。