返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由ghostsimon2006/11/19 03:20pm 發表的內容:
oo~~都系等紧反派出黎~~快D啦~快D啦~
雖然講到卓柏國 , 但你未必即刻出場。

下面引用由柴人2006/11/20 07:05pm 發表的內容:
哈哈,從字看來
應該係貓哥黎掛?
人魚仔幾時先會被『斷背』大軍圍攻^^?
哈....諗下都流晒口水想快d睇......
...
你跟我說笑嗎?
人魚仔斷背都會令你流晒口水?
唔 ~ 這就是誰也能看出你的性取向似乎跟
一般男性有出入 , 而我對於有關你的認識
又增多了一點點 ....

下面引用由★邪惡貓★2006/11/21 10:12pm 發表的內容:
唔通真係跌左落黎跟住去左做外星引路人!?
好期待下一回&想知果個人係邊個....
你係引路人 , 並非外星人 , 根本係兩回
事 , 你仍然留守在靈獸墓 , 肯定近兩回
中登場。

下面引用由chan12006/11/22 12:35pm 發表的內容:
這個X外星人
能力起碼有A以上的能力
今次估中都唔會讚你既 , 或許不
止 A , 或許在 A + 以上 ........喔。

下面引用由殺神§麟§2006/11/23 06:36pm 發表的內容:
X 外星人竟然識魔刃咒令……
佢以前唔通係追擊者!?
定係佢識類似魔刃咒令o既招式!?
如果以前佢係追擊者……唔通佢係一號!?
雖然一號都是混種人 , 亦算是外星人 , 但
都完全估錯晒 !
外星異能者並沒有承認過自己懂得魔刃
咒令 ....

下面引用由chan12006/11/24 04:57pm 發表的內容:
哪麼快就11回
= =""真快
外星異能者懂得魔刃咒令 .
有幾種可能
...
四日之內出到三回故事 , 當然快過以
往啦 ! 因為現在已沒有煩擾不堪的人
和事影響到我 .....呵呵 ∼
一、三項都錯 !
第二較為接近 , 不過......都錯。哈哈 ~

下面引用由★邪惡貓★2006/11/26 11:20am 發表的內容: 岩岩睇返好似有d打錯左.. 吸血獸人乙被震開至廿多尺之外 , 但當牠還有一秒 才著地之際 , 引路靈貓突然?.定係..? X6.?龍 ﹕「六號 ~ 領導呢 ?」<--係咪應該係八號... ...
鑽和轉是不同的發揮 , 我沒有入錯字 , 但下 面就的確是我入錯了六號 .....哈哈 ~

下面引用由殺神§麟§2006/11/26 06:30pm 發表的內容:
殺神係第一弟子!?
我仲以為係第二/第三,仲有個好勁o既人係第一tim=.=|||
唔……引路人靈貓加入,唔錯唔錯,有幫手XD
大師兄並不代表是最強 ......
另外兩個引路人應該亦會在這篇故事中出場。

下面引用由殺神§麟§2006/11/28 00:05am 發表的內容:
……會唔會黎一個四人引路秘術=.=?
突然整個陣出黎咁樣
包圍/殺幾十件卓柏獸=.=
你似乎有點手痕喎?OK ~ 講少少俾你知 ...
... 就係你將會進行另一次戰鬥。 .....

下面引用由sgrlto2006/11/27 04:10pm 發表的內容:
滅世大戰???好像好利害的0_0"
越來越多外星人了/3\"很混亂....
的確是開始會越來越亂 , 所以我在文中
清楚表明了 ..... 地點、時間及日期。
滅世大戰到時世界會更混亂 .....
所以這小說才會名叫『異獸之亂』....呵呵~