返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由殺神§麟§2006/12/06 04:59pm 發表的內容:
@_@邊三個?_?
火輪一張同戰紋圖兩張?
……我仲有一招必殺就快要使出啦lol!?
第一個係『 § 』....
第二個係『 s 』.....
第三個係像是火輪的東西 ....
加上原本的樣子 .....合共四個。
能否必殺亦未可預料 , 因為中毒的你
未必有能力發出這詭異的強招 .....

下面引用由chan12006/12/06 05:00pm 發表的內容:
20回真是令人緊張了........................
下一回有兩場對打會完結 , 接下來追
擊者會進發 ....唔講得住。

下面引用由★邪惡貓★2006/12/06 07:10pm 發表的內容:
外星卓柏獸真係勁.......
殺神唔通用引路秘術??
另外問下.......我仲有無其他造型嫁??
你亦有絕招未出 , 你亦是很強悍的異能者。
你有三個 , 遲D 會俾多一個你 .....

下面引用由chan12006/12/06 04:17pm 發表的內容:
什麼??
我兄長失憶嗎??
還是狂暴??
會不會打??
你果位大哥當然會打啦 !
佢即係 C - II 囉 !!

下面引用由殺神§麟§2006/12/08 06:14pm 發表的內容:
仲以為我埸戰鬥係今日會完tim……
期待第22回到底洗唔洗得出引路秘術
我現在把一回分成兩回故事來 Post , 所以
有點短 , 就是這樣我才有可能幾乎每日也
出到一回故事。

下面引用由啊蛹2006/12/09 10:39pm 發表的內容:
难得上一次.........人都不在..........................又没人写我.....................失望啊
我仍然有安排你出場呀 ! 你現在已
帶軍去到靈獸墓喇。

下面引用由柴人2006/12/09 10:46pm 發表的內容:
哦,終於上黎喇?
點解會咁夜先上?= =
唔知點解要load入第1頁特別耐........
考埋呢個禮拜就可以成日上黎發言喇!!
...
load 入第1頁特別耐?原因係第1頁
資料最多囉 !
有時我都覺得幾離奇 , 好似你個人物設定
突然消失 , 到現在為止我都唔知點解 ?
真吹漲 , 我點都會遲 D 補上 , 我要加快速
度出第23回 ..........洪洪 ~ 洪 ∼

下面引用由chan12006/12/10 08:46am 發表的內容:
第22回
地獄變,令吸血獸人怕了
一說啊蛹 好像好耐都沒有說他了
好像隱影的
...
啊蛹隱影.... ? 啊蛹可能經已領悟了魔刃國異
能之一的 『 隱身咒令』.....封 !
你說 ﹕『 是不是想寫5回說他事嗎? 』....即
是他的自傳嗎 ? 暫時不會 , 因為他即將會出
場一顯在魔刃異能中心學來的 ..... 絕強異能 ! ! !

下面引用由啊蛹2006/12/10 08:54am 發表的內容:
俺没隐形........只是要考大?了.不太好上就是了.
亞蛹 ! 你還不去揀選魔刃國的異能
及護國技擊術 ?

下面引用由啊蛹2006/12/10 04:46pm 發表的內容:
魔刃雙劍流和?卷.就这??.我五贪过哦
我唔記得講未必每一項也可給你 , 魔刃
雙劍流就無問題 , 龍捲未必得。
我唔係『馬後炮』, 我已估計你會揀魔
刃雙劍流 , 因為雙劍的確幾有型 , 而其
實未來劇情其實早已決定了你一定有魔
刃雙劍流這一項技擊術 !就算你不要也
不肯。
我另外會俾多一項你 , 至於係邊一種異
能或技擊術就暫時要保密 ....嘻嘻 ~