返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由柴人2006/12/10 05:17pm 發表的內容:
之前都唔記得講= =
原來其他星球都有追擊者架........仲要咁勁:97%
佢地係代表一個上面既國家定一個星球????
估唔到大頭獸人和飛蜥人做兄弟了.....
外星追擊者就快會橫掃大地 ......
外星追擊者代表某一帶星域 ........
大頭獸人和飛蜥人其實都是互相利用。
你個人物設定會在這兩日內重 POST ...

下面引用由ghostsimon2006/12/10 06:11pm 發表的內容:
互相利用..唔......我非常同意li 個Idea ^^
這情況其實在現實的大自然中亦有 , 例如雄
獅 , 一頭沒有伙伴和地盤的雄獅當遇上了另
一頭未有伙伴和地盤的雄獅 , 有時亦會大打
出手 , 若對方實力接近自己的話 , 有時因此
會演變為同伴 , 但是弱的話 , 則不言而喻了....

下面引用由殺神§麟§2006/12/11 02:12pm 發表的內容:
夜鴉而家帶軍去靈獸墓,我估到我可能會係佢到達果陣遇到佢囧||
放心喇 ! 你在這一篇中仍然要出場架 ! 而我
的角色剛還要再遲一點才出場。

下面引用由chan12006/12/12 02:03pm 發表的內容:
在下一篇
會變身嗎??
因為你講過
你到時會成為追擊者之一 , 咁你明點解啦。呵呵~

下面引用由★邪惡貓★2006/12/13 01:54pm 發表的內容:
最近先岩岩得閒出返黎睇=口=''
我仲以為得我識五行森羅道tim..估唔到殺神都識...@@
好似蝕左一個異能~~XD
不過果個外星異能者係咪外星ge追擊者黎嫁?
五行森羅道是一套極全面的異能
術 , 威力不在魔刃咒令之下 , 而你
和殺神亦懂得它的所有 .....

下面引用由★邪惡貓★2006/12/14 12:21pm 發表的內容:
咁我同埋其他會員仲有無其他異能嫁??
ge~XD]
並非個個人異能、技擊是一樣數量 , 你有
不少絕招 , 所以想有都要遲 d  ......

下面引用由★邪惡貓★2006/12/14 01:53pm 發表的內容:
下次等到有解藥果陣就到我地真正咁ko佢地啦~XD
不過唔知果d毒性資料同解藥幾時搞掂.......
另外....嵐哥你提及ge五行森羅道ge所有係包括埋失傳左ge我同殺神都識?
來地球的都是戰士 , 強亦算合理 , 如果小
外星人 1 2 都一樣咁勁就離奇嘞。
這是未來的劇情 , 所以難以奉告 ......
地獄變現是非常複雜 , 上次只係基本威力
而已 .....

下面引用由殺神§麟§2006/12/14 02:02pm 發表的內容:
唔通奧義係……寒冰地獄!?
唔係……最強係拂屎地獄\_______/!!(逃)
……滅世之戰……就係同外星人隻揪囧!?
你同靈貓之後不是打卓柏獸人 , 亦不是外星人 , 至
於打 d 乜就唔講得住 , 但都可能會估到 .....
你將會領悟一項新招 , 名叫『斷背地獄』....正 ~

下面引用由★邪惡貓★2006/12/14 03:39pm 發表的內容:
咁我同殺神識ge五行森羅道係咪識哂??
不過我期待緊地獄變現同其他ge威力~XDD
唔通我同殺神下一次係打果個超勁外星人??
五行森羅道沒有一個引路人能全部懂得用 !
識得多並不代表更強 , 只要精通 ..... 一項異
能或者打敗有三項異能的人。
已說了你們打的不是外星人 ......呵呵 ~

下面引用由chan12006/12/14 04:51pm 發表的內容:
嗯=.=""
追擊者都好了........我幾時會強起來??
24回我好像就快大戰了=.=""
你現在已很強了!只是未能充分運用異能而已 ......