返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由殺神§麟§2006/12/21 11:50pm 發表的內容:
為左實力而出賣自己,我先唔肯T_____T|||
你怎麼咁快又走了呢 ? 我正準備出第29回 .....

下面引用由chan12006/12/22 03:23pm 發表的內容:
奇怪什麼??唔通用不著..............
睇到29回,突然間我想自己出現= =""
飆獸咒令已肯定你可以用 .....
放心喇 ! 我唔會唔記得你 , 你最快要到
下一回最尾出現 , 你正在戰鬥中 , 只係
我未講到咋 ! 差唔多喇 , 要講述很多會
員出場就會係咁 , 我自己都無份打.....呵呵 ~

下面引用由殺神§麟§2006/12/22 06:22pm 發表的內容:
果兩個神秘人……唔好同我講其中一個係我同戰魂囧||!
夜叉樣靚但光頭
可惜我討厭光頭a_____a|||
其實無需猜估 , 而你只要一看第29回的參
戰會員表一項便知道他們是誰了!哈 ~

下面引用由★邪惡貓★2006/12/23 08:31am 發表的內容:
殺神又黎啦wo
咁唔通又黎3打2 !?
不過我比較想知道引路法王ge開發有幾多..
同埋我好似同佢有仇咁ge...
要打的話應該係四打二呀 ! 你當戰魂無到咩 ?
引路法王的確都幾強 , 但....喔 ...差 d 講左出來
添 , 好在 ...唔..... 嘻。
下面引用由★邪惡貓★2006/12/23 11:13am 發表的內容:
紅鐮刀應該係死神之斧掛....我覺得..
我未講添 ! 紅鐮刀名為『地炎之鐮』, 它是比
起『死神之斧』較弱一點的『召喚刃』類 .....
殺神身受重傷 , 因此有所保留 , 事關只是用來
『嚇下鬼』而已....呵呵哈 ∼

下面引用由殺神§麟§2006/12/25 10:40pm 發表的內容:
31回段片其實會唔會嚇親人XD
我以前睇過一次真係嚇左一嚇,不過而家睇返唔驚OTZ|||
C-II就快出埸……佢會唔會將來都成為追擊者=.=|||
身為引路人、追擊者都會驚 ? ! XD∼
之前睇過 ?
有沒有半年前 ?
以前的確有另一段片係近似 , 但果段片
係墳墓附近攝錄 ....

下面引用由chan12006/12/26 01:27pm 發表的內容:
看chung1219落了不小功夫
看落去才說
果段野,我睇不到
唔通,是好恐怖的??
...
只是讓參戰會員出場平均已夠累 , 當
然下了不少功夫 , 搵埋配樂加強感覺 ....
【點擊這裡看你自己 .....個角色 C- I 】 XD∼

下面引用由柴人2006/12/26 11:28am 發表的內容:
睇過了,對眼又係發光ar嘛
我出場次數越黎越多@@
一定好多人睇過 , 事關哩段片早就被我在妖
獸 Post 過啦 ! 我貪過癮至加在這裡而已 ....
出場次數多也不好嗎?哈~ 你是要角之一呀 !

下面引用由殺神§麟§2006/12/27 10:39pm 發表的內容:
唉……因為地震……而家上唔到MSN tim~_~
不過有32回解悶@_@!!
正!
C-I 同C-II 一齊暴化決鬥o既話一定好好睇
我仲諗住一次過 show 晒曾經於網上哄動
一時的六幅『史上最清晰外星人』.....
你都算估到 d d 內容 , 但始終都係 dd , 但
都算唔錯。唔 ....

下面引用由殺神§麟§2006/12/30 03:08am 發表的內容:
唔知點解我對小啤啤好似有少少好感囧||
可能因為佢係條龍XD
到底雅神個樣係點ga呢囧||
雅神果幅相片的網頁竟然關閉了 , 所以 .....
幅相片中的她是集美艷、強悍、智慧、高貴
於一身 , 但她的老公的圖片亦然安好 ....噓 ~

下面引用由ghostsimon2006/12/30 07:43pm 發表的內容:
hohoho...finally...有自白... ^^...越奸越好啦....死期近吾紧要...但求死得好睇
在第一回裡不單止有自白 , 還有你
出生至今的回憶。