返回列表 回復 發帖

[收費][原創] 2006年,西班牙森林出現...墮落天使.附錄影片

有點像靈體的東西,片段中出現了一條羽毛,是一條爛了的羽毛
富翁 B. J 所指的墮落天使應該是假的吧,可信度30%
應該是人扮的...
我給他一個名字吧!叫乞丐XDDD∼
看他的身體沒有穿衣服和他是光頭的,墮落天使應該不會墮落得那麼慘掛?
我覺得他好像上次的科學家不相信有鬼,所以到墓地探鬼的片段一樣- x-
是這個吧(下)幾乎一模一樣,都是回頭一望∼步心花XDDD∼
[wmv]http://images2.jokaroo.net/videos/cemeteryghost.wmv[/wmv]

[收費][原創] 2006年,西班牙森林出現...墮落天使.附錄影片

下面引用由chung12192006/07/13 11:48am 發表的內容:
一條羽毛 ? 唔知係唔係個『流浪漢』甩o既呢 ?
富翁 B. J 都事先聲明可能係假 !
邊個咁屁股痕 ? 等我間中整 d 垃圾 e 咪佢嘆 !
係個森林整幾本聖經書- x-”整到似模似樣咁呀嗎
佢地整條羽毛有乜用jaXDDD∼
整到好似X-MAN3咁果隻天使先勁!!

下面引用由chung12192006/07/13 01:03pm 發表的內容:
X-MAN3果位擺到明係天使啦 ! 但哩
個發青光的傢伙只得一條毛 ? ! 在效果上似
乎唔多肯『落本$$』........
他們可能也是乞丐一族
發光的假冒天使應該是夜視鏡影響到他雙眼發光的啊

下面引用由未來2006/07/14 12:32pm 發表的內容:
不覺得是墮落天使= =
因為有人說她看到有人接近他會逃走
但是影片中只有看到我們拍到馬上逃走= ="
卻沒有對方湯逃走的畫面....
...
是嗎,我覺得基本上是一樣形色拍攝,只是遠近的分別- -”
我覺得最奇怪最奇怪就是..點解隻墮落天使咁耐先回頭呢??
是不是他訓覺了??
為什麼夜深人靜的時候那隻墮落天使會聽不到人的腳步聲呢??
照繼咁靜既地方,係3,40米都聽得到啦!!
我有一個解釋,就係拍攝既人想人地知道
佢拍到一隻墮落天使了!!!
但墮落天使是他朋友扮的- x-

下面引用由心之雲2006/07/14 04:22pm 發表的內容:
謝謝你的影片和文章.
不知為何我覺得片段最後的聲音有點似曾相識.....好似係邊度聽過咁
係唔係鬼聲鬼氣咁呀??
有可能係遊戲裡面聽過吧∼

下面引用由chung12192006/07/15 03:15am 發表的內容:
喔.....唔.....喔.....有可能是牠剛剛『墮落』, 所以
一時之間不太適應而有點呆滯 .....喔....XD∼
幸好沒有人推測攝錄的人和天使就是我和你 ....XD∼
我扮演墮落的角色在玩手指XDDD~
你就是攝錄的人XDDD~確實有點可怕
我很多頭髮變了光頭

下面引用由chung12192007/02/01 06:30pm 發表的內容:
雖然我看得明你講乜 , 不過這裡怎說
也是中文網站 ....
的確不像靈魂之類的東西 , 根本是一
個實體。
...
我都覺得好笑xDD花少少時間既文章通常都係好多人回
我都係觀文者,,,我都知點解係出現種情況
係因為D人唔想睇長篇大論既文囉~ .~"睇到我眼花花~
而尼篇文就唔同啦!!簡而精..又又短片睇xDDD"