返回列表 回復 發帖

[原創]【蛙類最恐很怖的一面.附10段短片】

LBSALE[40]LBSALE________________________________________________
按此.大青蛙吃了一隻活鳥.
按此.牛蛙生吞小鳥BB.1
按此.同上.2
按此.同上.3
按此.樹蛙殺食老鼠BB.
下5段要回覆至睇得到 , 當然有特別之處啦 !
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CHUNG1219 ﹕記得唔好灌水 , 尤其係舊會員 , 近
排多左 D 新會員 , 所以唔該識做少少 ....
其實哩 D 短片早就 Post 過 , 但並非本網站而已 , 我
唔會唔記得哩度 D 會員。

尼d 片之前我都睇過..
不過點解你尼一次post果d 都係恐怖+戰爭尼d 野ge?

下面引用由★邪惡貓★2007/06/10 06:26am 發表的內容:
尼d 片之前我都睇過..
不過點解你尼一次post果d 都係恐怖+戰爭尼d 野ge?
因為我早前為了某論壇 , 所以經常搵
哩類題材囉 ! 搵埋搵埋都好多 , 當然
短片無十段都要有八段啦!咁至可以
睇得爽架。

好勁-.-
放得入口都食
個口夠哂大

下面引用由詠春仔2007/06/12 04:01am 發表的內容:
好勁-.-
放得入口都食
個口夠哂大
哩 D 牛蛙同蟒蛇都一樣唔多會揀飲擇
食 , 乜Q都可以放落肚 , 所以要餓死佢
地的確唔係易 .....

大部分都睇過..因為我曾經興起想養爬蟲類果D...
所以搵下搵下就睇牛蛙果D...!!
好多香港都有人養牛蛙架,,,都係俾蜥蝪仔佢地食
唔知尼到有冇會員養過呢??

下面引用由sgrlto2007/06/12 03:42pm 發表的內容:
牛蛙就未養過,迷你蛙就養過兩隻,
一隻金黃色約 1 cm大,另一隻約 5 mm,
但幾日後諗住俾佢地曬下太陽就放左係窗台,
點知自己瞓著左,到我醒番佢地已經熟左....
佢地真係命苦囉....嗚...嗚...

下面引用由sgrlto2007/06/12 03:42pm 發表的內容:
我曾經想養『變色龍』, 可惜我老媽子最
怕四腳蛇 , 佢堅決反對 , 所以我就打消哩
個念頭。

下面引用由克斯頓2007/06/12 05:42pm 發表的內容:
牛蛙就未養過,迷你蛙就養過兩隻,
一隻金黃色約 1 cm大,另一隻約 5 mm,
但幾日後諗住俾佢地曬下太陽就放左係窗台,
點知自己?著左,到我醒番佢地已經熟左....
...
我在小孩時都養過 , 不過只係蝌蚪囉 !
好難養大 , 好鬼易死 , 有部份仲俾金魚
食左添 !

下面引用由chung12192007/06/12 07:59pm 發表的內容:
我曾經想養『變色龍』, 可惜我老媽子最
怕四腳蛇 , 佢堅決反對 , 所以我就打消哩
個念頭。
我也想過...不過屋企要好大,,大過左我可能會養既^^
咁你宜加仲有冇養既意慾?
d變色龍仔好快大架....