返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192006/12/02 11:19pm 發表的內容:
出場會員都已經有你個名 , 上一回及今
回都有 , 你到現在仍未發覺 ......呵呵 ~
其實有發覺,我自己都有問點解出埸會員寫我但係篇文冇我=.=
我仲以為你整錯左名單tim 囧||||

下面引用由殺神§麟§2006/12/03 01:16pm 發表的內容:
其實有發覺,我自己都有問點解出埸會員寫我但係篇文冇我=.=
我仲以為你整錯左名單tim 囧||||
你正在觀戰囉!想看看牠們的弱點...

嘩....以出了第十八回啦
又是很好看的一回呢 ^^
...可是,雪兒又沒出場,所以有點不開心,和覺得很悶呢 ><

下面引用由高町莓2006/12/04 02:02pm 發表的內容:
嘩....以出了第十八回啦
又是很好看的一回呢 ^^
...可是,雪兒又沒出場,所以有點不開心,和覺得很悶呢 ><
我都無出場啦!
『 例如 』在廿回之中妳有五回是有份出
場 , 是接近最尾五回才出場 , 但要求想出
早場的話 , 我就會把尾五回改為頭五回 ,
而這樣尾五回就會沒有妳份 ! 明白嘛 ?
不過就算妳不明白也好 , 我不取消妳的角
色已算有人情味 .....

另外雪兒有個小小的請求....那就是可不可以修改一下雪兒的異能的使用方式呢 ??   沒錯的話雪兒相信,嵐你設定好雪兒的所用的異能是冰系的異能對不對呢 可以的話雪兒想改變成像冰子彈、冰箭和冰榴彈這類射擊系的使用方式哦 因為雪兒本身不擅長近身攻擊和本身最喜歡支援伙伴進行戰鬥啦 ><

終於再度出手啦!!
可以解解手癮,正~~~~~~~!!
點解d開發度會模糊o既?_?
引路人o既能力!?

下面引用由殺神§麟§2006/12/04 04:22pm 發表的內容:
終於再度出手啦!!
可以解解手癮,正~~~~~~~!!
點解d開發度會模糊o既?_?
引路人o既能力!?
模糊的原因唔止一個 , 其中一個係你
部份力量在戰魂那裡 , 異能級數不斷
推高而同時有部份傳到戰魂身上 , 致
使異能於極速混亂轉變中 , 如像數 $
機開動時一樣令人看不清其號碼一樣 ....
但當穩定下來便會被牠們看到。

下面引用由chung12192006/12/04 05:26pm 發表的內容:
模糊的原因唔止一個 , 其中一個係你
部份力量在戰魂那裡 , 異能級數不斷
推高而同時有部份傳到戰魂身上 , 致
使異能於極速混亂轉變中 , 如像數 $
...
原來是這樣所以就模糊了!!
人魚仔發現了誰呢!?
是我??是我兄弟??

下面引用由chan12006/12/04 05:30pm 發表的內容:
原來是這樣所以就模糊了!!
人魚仔發現了誰呢!?
是我??是我兄弟??
似乎你好心急喎 ? 這都正常的。
我正在火速入字 , 第十九回已完成了
近九成 , 所以有可能半小時至一小時
後 post 出 , 到時你就知 .....呵呵 ~
既然就快會知 , 所以我暫時唔講住...

原来我都ok 强wor~~~
我既第二造型會唔會更强`?