返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

很好看哦!...嘻嘻...
.....還以為雪兒幫Weike和Sgrlto再次把Ghoston射了下來後,就可以和牠大打一場呢...結果打斷了兩棵樹,但打不中牠,之後就要停下來和Weike一起看狼化了的Sgrlto和牠對打......不過雪兒真的沒想過自己的魔刃裝居然會是最新軍事研究的產品呢...(雪兒還想雪兒身上的這套裝備是來自不明國道呢)...不過不管怎樣雪兒好高興哦! ^^ 嘻嘻...
...不知雪兒會不會有得在下回繼續登場呢 ???...
......

下面引用由高町莓2006/10/07 01:08am 發表的內容:
很好看哦!...嘻嘻...
.....還以為雪兒幫Weike和Sgrlto再次把Ghoston射了下來後,就可以和牠大打一場呢...結果打斷了兩棵樹,但打不中牠,之後就要停下來和Weike一起看狼化了的Sgrlto和牠對打......不過雪兒真的...
我當然唔會俾妳停啦 , 下一回就算妳想
唔打都唔得呀 !
下一回會提到妳為何較特別會有最新產
品 ......

下面引用由chung12192006/10/07 01:14am 發表的內容:
我當然唔會俾妳停啦 , 下一回就算妳想
唔打都唔得呀 !
下一回會提到妳為何較特別會有最新產
品 ......
嗯! ^^...(千萬不要讓它停下來哦!)...
我當然想繼續有得打啦! ^^
有嵐你這句話雪兒就放心囉,但是嵐你千萬別忘記嵐你自己說過的話哦 ^^ 嘻嘻...
那我等著看下幾回囉!! ^^

下面引用由chung12192006/10/07 00:37am 發表的內容:
你有不死身 ! 你未有咁快死 , 遲下
你就威到震 !
ok...有你甘讲..我等~~~

下面引用由ghostsimon2006/10/07 12:48pm 發表的內容:
ok...有你甘讲..我等~~~
你不記得我曾經說過有追擊者死在你手上
嗎?你還未殺追擊者又怎會死呢?
至於今次你飛唔起都走得甩就看第8回 ....
.... 自有分曉。呵呵 ∼

下面引用由chung12192006/10/08 02:25am 發表的內容:
你不記得我曾經說過有追擊者死在你手上
嗎?你還未殺追擊者又怎會死呢?
至於今次你飛唔起都走得甩就看第8回 ....
.... 自有分曉。呵呵 ∼
hohoho...我就等住睇下那位追擊者甘吾好彩 ^^

下面引用由chung12192006/10/07 00:45am 發表的內容:
哩個係潛能 , 亦同樣係一般混種狼人不能
達到的級數 , 就算有亦只是少數而已 ......
這些少數的都是要經常吸血和吸收月亮精
華才能強至這地步 ......
...
藍火,幾時同他打??=.=""

没想到一代好运的我终于遭到了恶运的光临.手和脚都..............      

下面引用由啊蛹2006/10/08 07:44pm 發表的內容:
没想到一代好运的我终于遭到了恶运的光临.手和脚都..............
姐係點呀= =?
手同腳點呀?
只係大概估到你傷左...........

下面引用由chan12006/10/08 05:00pm 發表的內容:
藍火,幾時同他打??=.=""
打條毛咩 ? 你現在被外星人追輯緊呀 ! 撞見藍
火的你只會 .....DEAD ....DEAD ....DEAD ....