返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

睇黎下一集係C-I制止失控o既藍火@_@|||
個小啤啤"啤"得好得意o___o|||

下面引用由殺神§麟§2006/10/21 02:41pm 發表的內容:
睇黎下一集係C-I制止失控o既藍火@_@|||
個小啤啤"啤"得好得意o___o|||
估中都唔奇 , 但似乎未必 .....
小啤啤的構想來自 chan1 個偶像....
...登登 ... 登登 ...『新澤西惡魔』是也。

下面引用由chung12192006/10/21 03:22pm 發表的內容:
估中都唔奇 , 但似乎未必 .....
小啤啤的構想來自 chan1 個偶像....
...登登 ... 登登 ...『新澤西惡魔』是也。
殺神點解變成咁ga o______o|||
(我頭像果個的確係殺神黎.____.……)

下面引用由殺神§麟§2006/10/21 06:36pm 發表的內容:
殺神點解變成咁ga o______o|||
(我頭像果個的確係殺神黎.____.……)
哩個係戰魂 , 你唔記得你有
另一化身咩 ? .....

下面引用由chung12192006/10/22 00:56am 發表的內容:
哩個係戰魂 , 你唔記得你有
另一化身咩 ? .....
我仲以為戰魂係好恐怖,全身黑色,雙眼散發著異常光芒咁ga嘛XD
(雖然呢個都好接近我想像OTZ)
仲以為C - I 制服藍火……原來係藍火自己好返orz

下面引用由殺神§麟§2006/10/22 01:08pm 發表的內容:
我仲以為戰魂係好恐怖,全身黑色,雙眼散發著異常光芒咁ga嘛XD
(雖然呢個都好接近我想像OTZ)
仲以為C - I 制服藍火……原來係藍火自己好返orz
你和自己的戰魂幾乎是一模一樣 , 戰魂
即是你靈魂囉 !
這個當然啦 , C - I 在幾萬尺高空墮下受
了重傷 , 就算佢無傷隻 Dup 都仍然唔夠
藍火打。

第10回了............................
我都係以為C - I 制服藍火
只係自己好返
一睇就知打不過藍火,有要等下一期了...................
之不過,遲下會不會勁過藍火呢!!=.=""
做[追擊者]
唔知道
隋你吧!!!

下面引用由chan12006/10/23 12:23pm 發表的內容:
第10回了............................
我都係以為C - I 制服藍火
只係自己好返
一睇就知打不過藍火,有要等下一期了...................
...
魔刃國是地上最強勢的國家 , 內裡最強人員就是追
擊者 , 當然強喇 !
你將來當然會變強啦 !
是你自己要求自己的角色設定是遲鈍 , 這便最適
合是做『沙包』....
而且你在幾萬尺高空墮下受 了重傷 , 仲以為自己
有能力可以制服藍火 ? 別說笑了 .....嘿嘿 ∼
咁無說服力邊個會睇? ?
所以你無俾藍火監生打死咪偷笑囉 ! 呵呵 ~
想自己的角色在故事中能力強的話 , 就應該識選
擇那個國家 , 我早已俾晒『貼士』......
4 件魔刃裝束 , 仲有一件未有人選 , 所以至問你 ....

下面引用由chan12006/10/21 06:13am 發表的內容:
龍凱什麼,『龍神凱甲』『龍凱護生』『龍凱鐵掌』『龍凱化身』嗎??
只能說不知道,是什麼=.=""
希望他不煩你..................................
怎能要少林弟子用葵花寶典呢 ? 對嘛 ?
...
你說的這『龍凱乜乜系列』亦令我 {@_@}.....
你的動作戲份還未完 , 你之後會 ......喔 ...遲 D 自
己睇 ....呵呵 ∼

下面引用由chung12192006/10/23 01:38pm 發表的內容:
魔刃國是地上最強勢的國家 , 內裡最強人員就是追
擊者 , 當然強喇 !
你將來當然會變強啦 !
是你自己要求自己的角色設定是遲鈍 , 這便最適
...
嗯!!
你覺得我什樣,就什樣
不會給你煩惱
其實本來想設定角色時,我想可以大範圍吸收生命力
而氣體的方法,吸收,身體放出特殊氣體,之後,吸收生命力,過了一陣吸了一定的生命力後,氣體
會自動返回身體裹,這方式遲鈍 ,亦不用哪麼遲鈍了...........................
你所描述的技能有D分別和我想像中有點分別
不過算了,不用煩
我會睇下,誰人騙人,話影到魔鬼吧!!!!