返回列表 回復 發帖

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

我暫時執著緊o既野係………
引路人.闇神同虎心蘭
到底佢地有乜料到呢!?

[原創]【戀戰天河篇.第1∼5回.兄弟重逢 】附 8021年世勢地圖

下面引用由殺神§麟§2006/12/14 05:27pm 發表的內容:
我暫時執著緊o既野係………
引路人.闇神同虎心蘭
到底佢地有乜料到呢!?
佢兩個人即是同你一樣係引路人囉 ! 你
是否想溝虎心蘭先 ? 唔 ? 從實招來 .....

下面引用由chung12192006/12/14 06:06pm 發表的內容:
佢兩個人即是同你一樣係引路人囉 ! 你
是否想溝虎心蘭先 ? 唔 ? 從實招來 .....
我指實力方面……
要我溝光頭!?我死比你睇\_/T_T

下面引用由殺神§麟§2006/12/14 09:20pm 發表的內容:
我指實力方面……
要我溝光頭!?我死比你睇\_/T_T
她光頭是跟你有關 , 你這...........唔講住。嘰嘰咕 ~

下面引用由chan12006/12/14 04:36pm 發表的內容: 我要暴化....=.="" 殺死她們吧!!!! 我只想看他們玩人妖,不是我>.<"
殺死她們?那由誰跟你斷背呀 ? ! 我記得你以前說過不介意『斷背』的!別 考我的記性啊 ! 嘰嘰咕 ∼

下面引用由chung12192006/12/15 05:02pm 發表的內容:
殺死她們?那由誰跟你斷背呀 ? !
我記得你以前說過不介意『斷背』的!別
考我的記性啊 ! 嘰嘰咕 ∼(www.bdoghk.com/images/smilies/FACE5.gif)
嗯,我記得,不過想同他們斷背xd!!

下面引用由chan12006/12/16 05:17am 發表的內容:
嗯,我記得,不過想同他們斷背xd!!
既然想和他們斷背 , 那你便不能暴化殺光他
們啊 ! 嘰嘰咕 XD~
三更半夜回覆我 ! ? 你唔使睡嗎 ?

下面引用由殺神§麟§2006/12/14 02:04pm 發表的內容:
師弟!我地用地獄變現-拂屎地獄請佢地拂屎臭死!!
(閃人)
你們如果中了毒又如何用得到異能呢 ?
一切也逆來順受吧 .....嘰嘰咕嘰嘰 ~

……估唔到一向冷靜o既殺神我竟然都比變性人迷惑……夜鴉……你o既仇……我一定會幫你報o既!! 用死神之斧.環伐亂絕閃斬關卡主任/人員<--作o既=0=

下面引用由殺神§麟§2006/12/17 01:28pm 發表的內容: ……估唔到一向冷靜o既殺神我竟然都比變性人迷惑……夜鴉……你o既仇……我一定會幫你報o既!! 用死神之斧.環伐亂絕閃斬關卡主任/人員<--作o既=0=
對啊 ! 你的角色亦算是冷靜的那種人 , 擁有 一顆純潔的心..... 你點報仇呀 ? 你只會祝福佢 , 因為你已其身 不正 ....斷背得異常受用中。.... 嘰咕 ~