返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

完結。
檔案區相關檔案
英國猛鬼檔案
自殺男亡魂顯靈? 死後fb發遺言
英國一名少年患上抑鬱病數年,最終選擇上吊結束生命,死前以電腦程式預設將遺言上載到Facebook的時間。22歲Tim Marcellino的英國高考課程成績優良...
英國猛鬼檔案
英猛鬼大屋拍賣無人要
英國樸茨茅夫古老大宅懷默林莊園( Wymering Manor圖)向以猛鬼見稱,這座猛鬼屋早前以37.5萬英鎊(450萬港元)公開拍賣,但公眾不敢出價競投,以致...
美國猛鬼檔案
商店閉路電視直擊靈異事件無影鬼手推跌玻璃...
美國新罕布什爾州一家商店發生鬧鬼事件,閉路電視拍到一個蛋糕盤的玻璃蓋子,在無人觸碰的情況下離奇地由桌面摔落地(圖)。這宗鬧鬼事件是在上周一發生,當時店員博伊德離...
英國猛鬼檔案
靈媒小兄妹與10鬼魂做朋友
英國38歲母親比林頓不怕家中鬼魂橫行,更以子女天賦「通靈」能力為傲,稱他們多次撞鬼並與至少10個靈體「結為朋友」,包括已逝世的祖母、一對美國夫婦及一個小女孩,鬼...
討論區相關主題
轟動北京的330路公交車的神秘消失!
中學時的遭遇
起6月17日恐怖熱線,果位師兄講野你覺得唔覺得你神棍?
星座之說

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

我覺得每一篇大約5千字左右就ok na
不過問題係唔好拖咁耐~呵呵
[點解仲未到我出場嫁~嗚〒o〒]

下面引用由★邪惡貓★2006/11/05 09:27am 發表的內容:
我覺得每一篇大約5千字左右就ok na
不過問題係唔好拖咁耐~呵呵
你覺得拖咁耐 ? 但亦有會員話以前節
奏快 , 我都唔知點好 .....
個個會員都想自己做主角 , 所以介紹
方面要詳細 , 我一早講過哩篇小說超
過 4 0回。
你大概最遲第三回會出場 ....大約咋 !^^

7 0 0 0 字以上吧!!..可以嗎??^^我相信可以吧!
我真的好像很咸濕呢- -"".....還有那個人魚小子十分串嘴~
快點用狼權打爆他XDDD~

下面引用由sgrlto2006/11/05 11:05am 發表的內容:
7 0 0 0 字以上吧!!..可以嗎??^^我相信可以吧!
我真的好像很咸濕呢- -"".....還有那個人魚小子十分串嘴~
快點用狼權打爆他XDDD~
無間行者篇最後兩回加埋平均
都 7500 字以上啦 , 我仍要睇埋
其他人意見。^^
你身世令你唔可以有哩個異能
設定 , 遲 D 會講到 ....
人魚仔係個非常可惡的人 , 遲
D 佢仲離譜 ....嘰嘰 ∼

個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
嗯!!

下面引用由chan12006/11/05 10:50pm 發表的內容:
個人魚仔
好串.............
C-1
對5名追擊者,當左做壞人=.=""
...
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?

下面引用由chung12192006/11/06 08:37am 發表的內容:
就這樣便認為自己是壞人 ?
追擊者是好人嗎 ? 我未說過啊 ! 哈 ~
點解你唔俾字數多少的意見過我? ? 下 ?
因為作幾多都是一樣吧!!!!

下面引用由chan12006/11/06 04:23pm 發表的內容:
因為作幾多都是一樣吧!!!!
一樣的話 , 我即是廢話 ?
出得快慢的關係囉 !
算了 ! 留多句說話都唔願 ....
......我都無野講。