返回列表 回復 發帖

[原創]【修羅之行. 第 1、5 ∼ 8 回 】

完結。

[原創]【修羅之行. 第 1、5 ∼ 8 回 , 乙東.絕活 】

我想睇下夜鴉的招式.....
應該頗利害吧!!哈哈~快點兒解決東東啦!!
牠很像螂蟑...原子彈都炸唔死~

[原創]【修羅之行. 第 1、5 ∼ 8 回 , 乙東.絕活 】

下面引用由sgrlto2006/09/05 03:19pm 發表的內容:
我想睇下夜鴉的招式.....
應該頗利害吧!!哈哈~快點兒解決東東啦!!
牠很像螂蟑...原子彈都炸唔死~
你又話部電腦有毛病 ? 整返好嗱 ?
亞蛹不算非常利害 , 因為佢 d 絕招及
異能都是『半桶水』而已 ......
因為佢太年輕 , 他在故事中的設定年
齡是 14 歲 , 仍然只是個小伙子而已....

怎麼亞叔還沒死啊……(???執起鐮刀說:看來要把他轟成塵灰…)
遲點不會出現四眼仔吧……(笑)

下面引用由殺神§麟§2006/09/05 07:14pm 發表的內容:
怎麼亞叔還沒死啊……(???執起鐮刀說:看來要把他轟成塵灰…)
遲點不會出現四眼仔吧……(笑)
四咩眼仔? ......遲 D 哩本小說都會停 , 不過
放心 , 你有機會出場 , 在下一篇第二回 , 而
下一篇叫『無間行者』篇 ......

下面引用由chung12192006/09/05 05:23pm 發表的內容:
你又話部電腦有毛病 ? 整返好嗱 ?
亞蛹不算非常利害 , 因為佢 d 絕招及
異能都是『半桶水』而已 ......
因為佢太年輕 , 他在故事中的設定年
...
是啊!!是火牛壞了....等了一個星期
嗯...那我就留意一下亞蛹的絕技吧!

個呀叔堂眉咁yeah既?幾鬼好笑........我睇到亞叔慘叫之前不斷係度笑........
有得睇呀叔之餘又有得笑!!雙絕呀!

下面引用由柴人2006/09/06 05:08pm 發表的內容:
個呀叔堂眉咁yeah既?幾鬼好笑........我睇到亞叔慘叫之前不斷係度笑........
有得睇呀叔之餘又有得笑!!雙絕呀!
最可惜修羅之行篇第1至4回消失了 , 亞蛹
被摸屁股亦好笑啊 !
亞叔因為吸?個人妖 d血 , 所以堂眉都變得
好妖艷下咁囉 .......

哦,,,,終於出左第6回了,,,,,,夜鴉做乜野=0=
巨臂,,,,,,,佢其中一個異能嗎?
呀叔莫非係比夜鴉搞掂的嗎?
至於我估到,,,點解佢有兩個造型呢,,,,
應該係同你提到佢既其中一個異能有關呢

下面引用由柴人2006/09/12 07:18pm 發表的內容:
哦,,,,終於出左第6回了,,,,,,夜鴉做乜野=0=
巨臂,,,,,,,佢其中一個異能嗎?
呀叔莫非係比夜鴉搞掂的嗎?
至於我估到,,,點解佢有兩個造型呢,,,,
...
你而家至來估?!就算俾你估中都唔
會讚你 , 嘻嘻 ......
亞叔未有咁快搞掂 , 佢 d 絕招仲有一
項 , 個個角色都有絕招 , 身為大奸角
點會無絕招呢 ?
卓柏東東臨尾會出絕招 .......
制服佢的不是夜鴉 , 是未 ....喔 ......唔
講得住 .....