返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

係我就黎番場轟轟烈架喇...................係又死唔係又死(佢個樣係好的話= =)

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由09224651632006/03/14 03:19pm 發表的內容:
如果是外星人我會叫他先去7-11買保險套~
先學會用在交合~擺他一道
去 7-11 買 ? 是否比起 OK 便利店更便宜 ?
先學會才 .....? 閣下似乎還未成年....

下面引用由柴人2006/03/20 05:21pm 發表的內容:
係我就黎番場轟轟烈架喇...................係又死唔係又死(佢個樣係好的話= =)
從這番見解得出.....閣下應該是個敢於面對惡
劣環境的人 , 有著『烈士』的潛質 ! 體內流著
烈士的血 !

管理員按:無意義回覆

管理員按:無意義回覆。

下面引用由1001echo2006/03/29 09:48am 發表的內容:
前提是紀念品~heeheee~
錢就無謂~~
多謝閣下的回應~
紀念品....哩一樣都俾你諗到 , 妙啊 ! 呵呵 ~
咁閣下想要邊一類紀念品 ?
其實外星人好有可能真的會送禮物給你 , 但
應該都是『植入器』之類的東西 .....

下面引用由discovery5312006/03/30 06:33pm 發表的內容:
我係男既 + 無女朋友
睇下事完後有咩利益啦,如果唔係一定唔同佢癲
有無女朋友都無乜關係 , 外星人唔會因為
你有女朋友就唔捉你。
即是無利益就會反抗到底啦 ! 對嘛 ?

實不相瞞,如果係既話,我什麼都不理便跟她性交...
其實我等左好耐架啦!!菊花呀菊花...哈哈∼∼
有些人可能會說我禽獸都不如,但我認為我的思想是正常的

下面引用由sgrlto2006/04/01 06:41pm 發表的內容:
實不相瞞,如果係既話,我什麼都不理便跟她性交...
其實我等左好耐架啦!!菊花呀菊花...哈哈∼∼
有些人可能會說我禽獸都不如,但我認為我的思想是正常的
你太猴擒了 , 比起我似乎....有過而無不及 !
你想跟外星人來個翻雲覆雨 ? 你不是想跟
衛蘭嗎 ?

下面引用由chung12192006/04/02 00:10am 發表的內容:
你太猴擒了 , 比起我似乎....有過而無不及 !
你想跟外星人來個翻雲覆雨 ? 你不是想跟
衛蘭嗎 ?
衛蘭,不要這樣說我的偶像啊!
我經以有我的愛人了,不要衛蘭啦!衛蘭只是我的代替品XDD
事關我愛的那個女仔很像衛蘭啊!
好多野都有第一次同外星人做愛都耍有第一次啊!試試感覺如何嗎︿︿