返回列表 回復 發帖

[原創]【時間旅客的滅世預言.時光機的構造.膽小勿看】

下面引用由人狼22007/02/22 02:05am 發表的內容:
如果時光可以倒流
俾你回到過去
你跟本唔可以搞亂歷史
假如:
...
我跟你的想法亦一樣 , 就算回到
過去也不能改變自己那年代已發
生了的事 ........

下面引用由123214567892007/03/29 07:52pm 發表的內容:
俊男一個,十幾條女,有錢到死,婀媽老爺車,啊爸駕跑車。信用卡個個日碌爆,白金卡都冇用呀,女仔生日禮物個個千幾銀..................
你講什麼呀 ? !
你是否食飽飯無屎痾 ?

時光機一定有的
只是還沒被發現而已
我是這麼認為的

下面引用由ab59702007/03/31 10:02am 發表的內容:
時光機一定有的
只是還沒被發現而已
我是這麼認為的
多謝閣下的回覆 ∼^^
發現 ? ? 你是打錯字嗎 ? 應該是『發明』吧 !
我都有這種想法 , 不過我覺得就算發明出都有
可能有去無回 .....
可能再過多一萬年都未有添 !

管理員按:無意義回覆。

根本冇可能,,,
如果係咁,2036年,成日有戰爭我諗經濟/科技都冇復元得咁快,,
有戰爭=冇錢=冇科技
不是嗎?

如果佢係2036年黎~佢又點會知道2036年以後的事呢??????

下面引用由無意義2007/04/12 01:22pm 發表的內容:
根本冇可能,,,
如果係咁,2036年,成日有戰爭我諗經濟/科技都冇復元得咁快,,
有戰爭=冇錢=冇科技
不是嗎?
多謝閣下的回覆 ∼^^
閣下不要這樣肯定這事 , 就算說是世界大戰
亦並不代表每一個國家也會參戰 .....

下面引用由Msbabe2007/04/14 01:37pm 發表的內容:
如果佢係2036年黎~佢又點會知道2036年以後的事呢??????
多謝閣下回覆 ∼^^
或者佢亦曾經去過未來哩 ! 又或者佢
根本就是一名PK神棍 ........

那我們就想辦法阻止戰爭的發生阿
所以我們需要新的政黨人物