返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由killuayy2007/03/19 05:02am 發表的內容:
当然是爽爽地上拉~!哈哈 美女YEAH,最好能像林志玲
閣下絕對是一名懂得享受的傢伙 ! 而論
資格絕對可以成為第五名地球戰士 !
而本人當然亦是其中之一啦 ! 喔 ....XD∼

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由sgrlto2007/02/26 10:39pm 發表的內容:
不用怕...因為我會叫外星朋友們
替我醫治,,如果他們不肯..我就唯
有再繼續強衝當著"性"戰士的角
色吧!!再不是就扭計..不肯落飛船
...
hahaha~
好鬼鐘意你既提議~
不過我有一個疑問,
以往既接觸個案當中,
都有提到有"強行性交"事件(不論男女)
其實外星人有冇地球人的高潮呢?
佢地係純為實驗而做,
定係會有為解決性慾而做,
或會為"試下同其他生物做"而做呢?
外星人都可以好咸濕家ma~ ^ ^
另外就係想問下有冇d己知既個案係外星人同地球人性交方式唔同,
如電影"cocoon"天繭咁,用另類既方式性交呢?

下面引用由chung12192007/03/19 06:06am 發表的內容:
閣下絕對是一名懂得享受的傢伙 ! 而論
資格絕對可以成為第五名地球戰士 !
而本人當然亦是其中之一啦 ! 喔 ....XD∼
呵呵呵~
似乎chung兄己選擇了地球性戰士的隊員了,
可否公佈名單呢? XP

下面引用由lastraven2007/04/06 03:38pm 發表的內容:
呵呵呵~
似乎chung兄己選擇了地球性戰士的隊員了,
可否公佈名單呢? XP
名單全在回覆中 , 原本有5位地球 ....『性』戰士 , 但
現在再加添1位 , 這人就正是閣下 !
大家一齊歡迎新同僚 ! !
啪啪~ 啪啪啪 ∼ ( 拍掌聲 )
V搖VV∼∼ ( 口哨聲 )

下面引用由chung12192007/04/07 08:03pm 發表的內容:
名單全在回覆中 , 原本有5位地球 ....『性』戰士 , 但
現在再加添1位 , 這人就正是閣下 !
大家一齊歡迎新同僚 ! !
啪啪~ 啪啪啪 ∼ ( 拍掌聲 )
...
那我跟外星人打好..還是選擇享受呢xD
享受左先啦xDDD"

下面引用由sgrlto2007/05/01 06:59pm 發表的內容:
那我跟外星人打好..還是選擇享受呢xD
享受左先啦xDDD"
當然就梗係要享受一番為先啦!但係
如果對方服務不週 , 咁就要借用劉華
個句 ﹕「哩種服務態度係唔夠架!」
向牠們訓示一下 , 但仍然令人失望就
唯有向牠們飽以鐵拳 ! 以一夫當關之
勢一個Dup幾十個 !
最後被外星人制服從3萬尺高空被拋
下 ....媽哇....? ∼∼∼∼

管理員按:無意義回覆。

下面引用由ku25172007/06/09 05:15pm 發表的內容:
即時制 la...有艷幅呀~
好開心、好開心
「好開心」哩一句使唔使講兩次呀?!應
該再加一句好很感動!明白嗎?
咁你就有資料成為第7位地球戰士喇!XD∼

我會馬上自殺打死都不跟他們做
因為他們是外星人
其實只要閣下換另一角度去想就未必會自殺咁大單,你可以當佢地係外國人呀!
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。