返回列表 回復 發帖

[末世小說]若想參戰 , 別猶疑 ! 【更新6.角色設定】

下面引用由chan12006/10/28 05:44pm 發表的內容:
遲下睇d同伴點樣先,呵呵!!!!
連你都唔知淨土在哪,定還是保持秘密,呵呵!!!!
我唔係唔知道淨土在哪 , 而係我相信其
他會員個個都知 , 是你不知而已 , 你去
看『魔刃前序篇』吧。
令我有點.....傷心 ....喔 ....

下面引用由chung12192006/10/31 10:19am 發表的內容:
我唔係唔知道淨土在哪 , 而係我相信其
他會員個個都知 , 是你不知而已 , 你去
看『魔刃前序篇』吧。
令我有點.....傷心 ....喔 ....
SORRY=.=""
因為未回路之前,你都冇打有淨土,依個地方
回路完左,我冇睇你重新打字的文章,sorry
因為習慣睇完一次不再睇多次

下面引用由chan12006/10/31 05:09pm 發表的內容:
SORRY=.=""
因為未回路之前,你都冇打有淨土,依個地方
回路完左,我冇睇你重新打字的文章,sorry
因為習慣睇完一次不再睇多次
你遲早都要睇多次 , 因為『魔刃前序篇』未完架 !

下面引用由chung12192006/10/31 05:15pm 發表的內容:
你遲早都要睇多次 , 因為『魔刃前序篇』未完架 !
嗯.......................你想打多小回魔刃

下面引用由chan12006/10/31 05:19pm 發表的內容:
嗯.......................你想打多小回魔刃
喔 ∼ 可能會多 ....1∼2回咁啦!
還未決定 , 正在考慮中 ......