返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

To 2號『祝你生日快樂天降橫財魅力迫人 !』XD
另外亦感謝啊蛹帶比我地無限笑料(哈哈哈哈哈哈.....
感覺係幾冷清既....不過就係我地幾個同個別發post既會員係度咪幾好,起碼唔會有筆戰XD

下面引用由chung12192006/12/19 09:26am 發表的內容:
你都幾喜歡已有角色使用的異
能、護國技擊術喎 ? ! 奇怪 ....?
我盡量啦 ! 未肯定架 ! 知嘛 ? ^^
係呀!!
因為使用的能力比較上特別,呵呵!!

條外星人o既句句粗口……都令我諗起亞叔卡布拉
OTZ|||
睇黎我都係時候出馬?_?!?

下面引用由殺神§麟§2006/12/21 10:54am 發表的內容:
條外星人o既句句粗口……都令我諗起亞叔卡布拉
OTZ|||
睇黎我都係時候出馬?_?!?
我上個回覆都唔覺意透露『你拿拿聲著衫 ! 』哩
一句 , 在第 2 3 回時已經決定你哩段情節 ......
你出場時會跟[s]夜鴉[/s] ....夜义親熱 ....喔 ....XD∼

下面引用由chung12192006/12/21 01:28pm 發表的內容:
我上個回覆都唔覺意透露『你拿拿聲著衫 ! 』哩
一句 , 在第 2 3 回時已經決定你哩段情節 ......
你出場時會跟夜鴉 ....夜义親熱 ....喔 ....XD∼
……兩者我都唔要……
我唔要斷背,我唔要同光頭親熱

下面引用由殺神§麟§2006/12/21 07:00pm 發表的內容:
……兩者我都唔要……
我唔要斷背,我唔要同光頭親熱
可能因此刺激而令實力跳升 , 都唔制 ? 嘰嘰咕 ~

下面引用由chung12192006/12/21 08:03pm 發表的內容:
可能因此刺激而令實力跳升 , 都唔制 ? 嘰嘰咕 ~
為左實力而出賣自己,我先唔肯T_____T|||

下面引用由殺神§麟§2006/12/21 11:50pm 發表的內容:
為左實力而出賣自己,我先唔肯T_____T|||
你怎麼咁快又走了呢 ? 我正準備出第29回 .....

下面引用由chung12192006/12/22 01:48pm 發表的內容:
你怎麼咁快又走了呢 ? 我正準備出第29回 .....
紅鐮刀……夜叉?
白色就闇神(闇神武器隱形)
黑白就靈貓……
我返左黎,出第二十九回啦a"a

下面引用由chung12192006/12/19 09:26am 發表的內容:
你都幾喜歡已有角色使用的異
能、護國技擊術喎 ? ! 奇怪 ....?
我盡量啦 ! 未肯定架 ! 知嘛 ? ^^
奇怪什麼??唔通用不著..............
睇到29回,突然間我想自己出現= =""