返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chan12006/12/22 03:23pm 發表的內容:
奇怪什麼??唔通用不著..............
睇到29回,突然間我想自己出現= =""
飆獸咒令已肯定你可以用 .....
放心喇 ! 我唔會唔記得你 , 你最快要到
下一回最尾出現 , 你正在戰鬥中 , 只係
我未講到咋 ! 差唔多喇 , 要講述很多會
員出場就會係咁 , 我自己都無份打.....呵呵 ~

果兩個神秘人……唔好同我講其中一個係我同戰魂囧||!
夜叉樣靚但光頭
可惜我討厭光頭a_____a|||

下面引用由殺神§麟§2006/12/22 06:22pm 發表的內容:
果兩個神秘人……唔好同我講其中一個係我同戰魂囧||!
夜叉樣靚但光頭
可惜我討厭光頭a_____a|||
其實無需猜估 , 而你只要一看第29回的參
戰會員表一項便知道他們是誰了!哈 ~

下面引用由chung12192006/12/22 07:30pm 發表的內容:
其實無需猜估 , 而你只要一看第29回的參
戰會員表一項便知道他們是誰了!哈 ~
我發覺我次次出埸都差唔多係以神秘人身份出埸a_a|||
似乎我好o岩做神秘人喎XD

殺神又黎啦wo
咁唔通又黎3打2 !?
不過我比較想知道引路法王ge開發有幾多..
同埋我好似同佢有仇咁ge...

下面引用由殺神§麟§2006/12/22 02:25pm 發表的內容:
紅鐮刀……夜叉?
白色就闇神(闇神武器隱形)
黑白就靈貓……
我返左黎,出第二十九回啦a"a
紅鐮刀應該係死神之斧掛....我覺得..

下面引用由★邪惡貓★2006/12/23 08:31am 發表的內容:
殺神又黎啦wo
咁唔通又黎3打2 !?
不過我比較想知道引路法王ge開發有幾多..
同埋我好似同佢有仇咁ge...
要打的話應該係四打二呀 ! 你當戰魂無到咩 ?
引路法王的確都幾強 , 但....喔 ...差 d 講左出來
添 , 好在 ...唔..... 嘻。
下面引用由★邪惡貓★2006/12/23 11:13am 發表的內容:
紅鐮刀應該係死神之斧掛....我覺得..
我未講添 ! 紅鐮刀名為『地炎之鐮』, 它是比
起『死神之斧』較弱一點的『召喚刃』類 .....
殺神身受重傷 , 因此有所保留 , 事關只是用來
『嚇下鬼』而已....呵呵哈 ∼

下面引用由chung12192006/12/23 01:43pm 發表的內容:
我未講添 ! 紅鐮刀名為『地炎之鐮』, 它是比
起『死神之斧』較弱一點的『召喚刃』類 .....
殺神身受重傷 , 因此有所保留 , 事關只是用來
『嚇下鬼』而已....呵呵哈 ∼(www.baby-kingdom.com/images/smilies/em1...
突然覺得殺神係死神- -|||
死神之斧+死神戰魂都係死神
家下加埋把鐮刀,仲似囧||

喔喔喔喔!!!
從我o既自白中得知原來引路法王同我似乎都有d瓜葛=0=
殺神果然好野,搵戰魂見夜叉a______a|||
唔洗見到佢a_____a|||
火頭似乎對夜叉有興趣XDDDD

其他野他們講左!!!不用多講
有我出場了= =""