返回列表 回復 發帖

[原創]【無間行者篇.第1∼14回.出賣?利用?】

下面引用由chung12192006/10/30 08:31am 發表的內容:
藍火是上一代追擊者較為勁都合理 , 我
好耐之前都叫你做追擊者啦 !
你係故事的重心人物 , 下一篇都係講你架 !
下一回係最後一回.....
追擊者@@
我說,隨你啦!!!
下一回最後
這你是否出新一回呀!!!!!

下面引用由chan12006/10/30 05:28pm 發表的內容:
追擊者@@
我說,隨你啦!!!
下一回最後
這你是否出新一回呀!!!!!
出新一『篇』 , 下一回可能係最後一回 ........

下面引用由chung12192006/10/30 06:06pm 發表的內容:
出新一『篇』 , 下一回可能係最後一回 ........
最後一回......不會那麼快吧!!=~=""
感覺好像還有20多集似.......!

唔……等我估估C - I 下一回會點
C - I 個烙印突然發出紅光,之後C - I 變返原型?(閃)
話咁快無間行者就完,期待下一篇

下面引用由sgrlto2006/10/30 06:23pm 發表的內容:
最後一回......不會那麼快吧!!=~=""
感覺好像還有20多集似.......!
當然未完 , 我說是這一『篇』的最後一回 , 還
未正式說到滅世大戰 , 怎能完呢 ? airdaves 也
不會放過我的。1哈哈 ∼
是在另一地方的戰鬥 , 地點是靈獸墓的墓地
區『萬神殿』......
我早已說過是中篇 , 即是至少有 40 回以上 ....

下面引用由殺神§麟§2006/10/30 11:22pm 發表的內容:
唔……等我估估C - I 下一回會點
C - I 個烙印突然發出紅光,之後C - I 變返原型?(閃)
話咁快無間行者就完,期待下一篇
話咁快無間行者就完 ? 因為我要盡量加快速
度給其他會員登場 ! 無間行者篇介紹了三個
會員 , 下一篇我希望能一次過把餘下的會員
登場 , 希望 .....喔 .......
估錯晒 ! C - I 仍然要繼續逃亡 , 至於點解就
快講到 ......

下面引用由chung12192006/10/31 09:14am 發表的內容:
話咁快無間行者就完 ? 因為我要盡量加快速
度給其他會員登場 ! 無間行者篇介紹了三個
會員 , 下一篇我希望能一次過把餘下的會員
登場 , 希望 .....喔 .......
...
下一篇,是講另1 個地方
想問一下,有冇我存在??

下面引用由chan12006/10/31 05:13pm 發表的內容:
下一篇,是講另1 個地方
想問一下,有冇我存在??
什麼 ? 你是下一篇的中心人物啊 ! 我自
己至係次要人物咋 !

下面引用由chung12192006/10/31 05:18pm 發表的內容:
什麼 ? 你是下一篇的中心人物啊 ! 我自
己至係次要人物咋 !
係咩!!!
我不知道,sorry
你是次要人物@>@""

下面引用由chan12006/10/31 05:20pm 發表的內容:
係咩!!!
我不知道,sorry
你是次要人物@>@""
我早說過自己不算是最主要角色 , 我的角色的
作用是帶引出其他角色出來而已 .....
所以我角色的風頭不及『rttkamet』的藍火 , 打
鬥場面少過 sgrlto 的『八號』.....
短命過 ...... 喔 ..... 唔講 ....