返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

地震令我上唔這裡幾日= =""
現在上到了
C-1和C-2決鬥吧!!!!!!!!
看樣子快了
D外星人一定找都他們

下面引用由殺神§麟§2006/12/30 03:08am 發表的內容:
唔知點解我對小啤啤好似有少少好感囧||
可能因為佢係條龍XD
到底雅神個樣係點ga呢囧||
雅神果幅相片的網頁竟然關閉了 , 所以 .....
幅相片中的她是集美艷、強悍、智慧、高貴
於一身 , 但她的老公的圖片亦然安好 ....噓 ~

hohoho...finally...有自白... ^^...越奸越好啦....死期近吾紧要...但求死得好睇

下面引用由ghostsimon2006/12/30 07:43pm 發表的內容:
hohoho...finally...有自白... ^^...越奸越好啦....死期近吾紧要...但求死得好睇
在第一回裡不單止有自白 , 還有你
出生至今的回憶。

好耐都出黎lu
不過嵐哥最近更新好似慢左...
俾d心機牙~最緊要係寫得好就得啦^^

下面引用由★邪惡貓★2006/12/31 11:43am 發表的內容:
好耐都出黎lu
不過嵐哥最近更新好似慢左...
俾d心機牙~最緊要係寫得好就得啦^^
似乎都係慢? , 但我有去其他論版出文架 !
還有新的『吸血獸禍』篇第一回就快出 .....

下面引用由chan12006/12/30 07:28am 發表的內容:
地震令我上唔這裡幾日= =""
現在上到了
C-1和C-2決鬥吧!!!!!!!!
看樣子快了
...
你是香港人 ! 所以地震點會令你
上不到這裡呢 ? 別胡扯吧 ! 嘿嘿~

下面引用由chung12192006/12/31 04:19pm 發表的內容:
似乎都係慢? , 但我有去其他論版出文架 !
還有新的『吸血獸禍』篇第一回就快出 .....
顧住打機都唔記得左覆文....搞到好似失左蹤咁XD
萬神暗戰篇就黎完喇咩!?咁快出既?
仲有我好耐之前都唔記得講      果d不明卓柏獸人係同大頭獸人同一軍隊(斷估)

咁多位會員
HAPPY NEW YEAR__*
我應該係第1個係尼度講ge人掛~嘻

下面引用由柴人2006/12/31 07:27pm 發表的內容:
顧住打機都唔記得左覆文....搞到好似失左蹤咁XD
萬神暗戰篇就黎完喇咩!?咁快出既?
仲有我好耐之前都唔記得講      果d不明卓柏獸人係同大頭獸人同一軍隊(斷估)
的我預計萬神暗戰篇應該還有 10 回左
右就會完結 .....
而我為何會預早出第6篇的原因 , 部份
是飛蜥人在萬神暗戰篇沒有出場 , 而天
河戀戰篇中亦未有亮相 , 所以我才例外
出早一點 .....
各位新年快樂 ∼