返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192006/12/31 07:14pm 發表的內容:
你是香港人 ! 所以地震點會令你
上不到這裡呢 ? 別胡扯吧 ! 嘿嘿~
係呀!!
好難上到去= =""

出了嗎??
呵呵!!修羅好像支持不主了
希望他們快來= =""
兩頭.即係C-1和C-2,真係好像強@.@""
他們的能力是不是有所不同??

嘩!!真精彩!!
但是好像沒人看
得我睇@>@""

我比較期待我地會點樣將C-I同C-II回復正常..

下面引用由chan12007/01/23 11:12am 發表的內容:
嘩!!真精彩!!
但是好像沒人看
得我睇@>@""
有其他人睇 , 仲睇得快過你添? !

下面引用由★邪惡貓★2007/01/23 07:45pm 發表的內容:
我比較期待我地會點樣將C-I同C-II回復正常..
C-I 同 C-II 都會回復正常 , 但那時已近
故事尾聲 , 大概過多兩回會講到。
禽晚睡著了 , 出不到第 3 6 回 , 但我今
晚盡快會 Post 出 ....
而且可能同時出一篇文章在外太空論
版 , 內容是有關運走外星人的錄影片 .....
遲一、兩日會在外太空論版出多三篇
文章 , 而資料早已收集到了。

下面引用由chung12192007/01/23 10:04pm 發表的內容:
C-I 同 C-II 都會回復正常 , 但那時已近
故事尾聲 , 大概過多兩回會講到。
禽晚睡著了 , 出不到第 3 6 回 , 但我今
晚盡快會 Post 出 ....
...
期待緊第36回入面個C-I同C-II ge大戰~xD

下面引用由柴人2007/01/23 09:11pm 發表的內容:
我就係其中之一啊= =
呢度d文又係冇覆過....遲下要踴躍d發表回覆先得囉......'
其實C -II既異能有冇講過?(睇下角色設定先)...
慘= =差d就死得去,仲要好難睇XD~
...
對我來說各位間中回覆一下是好的 , 但如
果有其他會員肯出小說就更好 .....
亞蛹快一點現身 ! 去?冬眠呀 ? ! 這麼久
也不出現 ? ! 真混漲呀 ! 吼 ∼

下面引用由★邪惡貓★2007/01/23 11:01pm 發表的內容:
期待緊第36回入面個C-I同C-II ge大戰~xD
@@
C-2的能力不像我,我記得有一位會員話他的能力是除怒火而變成怪物
這C-2是不是,他??

下面引用由chan12007/01/24 08:38pm 發表的內容:
@@
C-2的能力不像我,我記得有一位會員話他的能力是除怒火而變成怪物
這C-2是不是,他??
有一位會員話他的能力是除怒火而變成怪物 ?
你說的那位會員應該不是我 , C -I 和 C -II 的
異能相似 , 但始終有多少分別 .....