返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由chung12192007/01/25 05:48am 發表的內容:
有一位會員話他的能力是除怒火而變成怪物 ?
你說的那位會員應該不是我 , C -I 和 C -II 的
異能相似 , 但始終有多少分別 .....
= =""
你話果條友,是我朋友
他是用我的身份看文章,有時他做什麼我都不知@.@"
有依次事件發生,本人決定改掉密碼吧!!!
話回正題
好快就大戰,希望閣下精彩寫下,大看一番..........................

我對烈度比較有興建~引路至尊~開發S+~
期待佢用五行森羅道~唔知我可唔可以睇過一次就學到尼-口-??

引路至尊烈度……
所有o既引路秘術都撩如指掌o既人
前引路人……而家係…雅神個老公!?
咁佢會唔會成為敵人……可能連法王都搞唔掂喎咁-.-

下面引用由★邪惡貓★2007/01/25 10:33pm 發表的內容:
我對烈度比較有興建~引路至尊~開發S+~
期待佢用五行森羅道~唔知我可唔可以睇過一次就學到尼-口-??
五行森羅道有好多好多花款 ! 現在
你和殺神 show 出的只佔五行森羅
道中的 20 % ....
引路至尊將會 show 另外一半 .....

下面引用由chan12007/01/25 08:53pm 發表的內容:
= =""
你話果條友,是我朋友
他是用我的身份看文章,有時他做什麼我都不知@.@"
有依次事件發生,本人決定改掉密碼吧!!!
...
你再提起 , 原本我無火都會俾你搞
到我發火 !

下面引用由chung12192007/01/26 05:00pm 發表的內容:
五行森羅道有好多好多花款 ! 現在
你和殺神 show 出的只佔五行森羅
道中的 20 % ....
引路至尊將會 show 另外一半 .....
咁講法即係我地仲有好多未show出黎..?

下面引用由★邪惡貓★2007/01/26 07:16pm 發表的內容:
咁講法即係我地仲有好多未show出黎..?
仲有一部份 , 五行森羅道多異
能技 , 但多不代表強。

果一個神秘人唔道就係引路至尊....烈度..!?

下面引用由★邪惡貓★2007/01/30 04:30pm 發表的內容:
果一個神秘人唔道就係引路至尊....烈度..!?
其實只要看過【更新6.角色設定】 便會
知道 ....
有無發覺『殺神』少了來這個論版 ? !

少少la...我屋企部電腦都壞左...最近都係係學校睇返~xD