返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由★邪惡貓★2007/01/31 12:52pm 發表的內容:
少少la...我屋企部電腦都壞左...最近都係係學校睇返~xD
學校睇返 ? 咁即是你 d 同學都一樣睇到 ?

下面引用由chung12192007/01/31 03:11pm 發表的內容:
學校睇返 ? 咁即是你 d 同學都一樣睇到 ?
我係學校圖書館或者係牙sir間房部電腦度睇
係圖書館果陣我會開埋其他網~so其他同學睇唔到好多內容
不過我比較有興趣ge係想知佢地睇到同睇唔到有咩分別???

下面引用由★邪惡貓★2007/02/01 12:55pm 發表的內容:
我係學校圖書館或者係牙sir間房部電腦度睇
係圖書館果陣我會開埋其他網~so其他同學睇唔到好多內容
不過我比較有興趣ge係想知佢地睇到同睇唔到有咩分別???
哩排我出文比較慢了 , 影響我心情
的就是盜文者 , 當然我不會把那人
說出來 , 但這論壇現在已越來越少
人來 , 還要盜文 ? 遲早搞到這論壇
『收皮』! 抱歉我會用到這種字眼
來形容 , 但的確會如此 , 那時便盜
不到我文章 ......
有那人會把世界各地的事以第一時
間來翻譯 ? 雲海都唔得啦 !

X8果張狼化圖……咁似"易極"果個廣告個人狼o既(可能直頭係-.-)
外星人都識暴化……真係勁…似乎外星人都比地球異能者o既級數勁

下面引用由chung12192007/01/30 08:58pm 發表的內容:
有無發覺『殺神』少了來這個論版 ? !
哦,係因為呢派都少用左電腦,而家集中於做學校o既專題研習,又要搵資料又要做問卷又要做簡報,冇時間上黎~而家都係抽少少時間上返黎睇文~_~|||
個專題研習真係令人覺得好灰…|||

下面引用由殺神§麟§2007/02/02 11:50pm 發表的內容:
X8果張狼化圖……咁似"易極"果個廣告個人狼o既(可能直頭係-.-)
外星人都識暴化……真係勁…似乎外星人都比地球異能者o既級數勁
雅神個野心咁大 , 她的下屬當然
也有強將喇!否則怎會跟使神作
對呢 ? 嘿 ....

sorry
近期多野做
現在有空,現在先看............................
只能說現在已經不是無所事事的人
如名單無我,我知咩事,不過都會看你的大作

下面引用由chan12007/02/03 06:47am 發表的內容:
sorry
近期多野做
現在有空,現在先看............................
只能說現在已經不是無所事事的人
...
我做事一件還一件 , 沒有你出場
亦不代表什麼 .....

睇完果d外星怪物先知咩叫勁...
期待引路至尊ge出場~xD

開發度95%!?
似乎我遲d都可能會重傷