返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由殺神§麟§2007/02/08 10:04pm 發表的內容:
開發度95%!?
似乎我遲d都可能會重傷
唔知我地聯手打佢會打成點尼..

下面引用由殺神§麟§2007/02/08 10:04pm 發表的內容:
開發度95%!?
似乎我遲d都可能會重傷
下面引用由★邪惡貓★2007/02/08 11:24pm 發表的內容:
唔知我地聯手打佢會打成點尼..
引路殺神一對一的話 , 無需受重傷以
換來勝利 , 你和師弟單對單亦絕對可
以做低 C - I、C - I I 暴化 Twins 其中
之一 ......

外星飛蛾人都出現埋…
開發度仲要95.8%…
咁烈度咪分分鐘100%!?(包括二號)

下面引用由殺神§麟§2007/02/16 10:17am 發表的內容:
外星飛蛾人都出現埋…
開發度仲要95.8%…
咁烈度咪分分鐘100%!?(包括二號)
你遲一點可能會遇上引路至尊『烈度』.....
佢無 1 0 0 % 開發率 , 1 0 0 % 係會令人死亡。
即是近乎自殺亦沒有太大分別 ! !
基本上要超過 9 7 % 、9 8 % 已經極難 ....

下面引用由chung12192007/02/10 03:08am 發表的內容:
引路殺神一對一的話 , 無需受重傷以
換來勝利 , 你和師弟單對單亦絕對可
以做低 C - I、C - I I 暴化 Twins 其中
之一 ......
就是我??
烈度是不是果個呢!!
遲點可能有敵人更強@@

外星實驗品真係勁...不過二號仲恐怖~呵
比較想睇下蝗化天使ge實力~xD

下面引用由★邪惡貓★2007/02/20 11:27am 發表的內容:
二號是上一期追擊者 , 而年紀較大 , 比
起其他今期 ....七、八、九、十、十一
號的追擊者更早入異能中心受訓 .....
二號的角色可能未必有咁多人揀 , 因為
二號遲 D 會 ..........喔 ....唔唔 ....

是不是2號要輕生
真多打架場面@@"""
人狼當然速度最快~XD

下面引用由chan12007/02/24 07:01am 發表的內容:
是不是2號要輕生
真多打架場面@@"""
人狼當然速度最快~XD
你似乎以為我過一段時間就無事? !
那論壇中的文章仲未標明出處是 cyber - x , 原
作者是我 ! 我昨晚跟凱提風提過這件事 , 但我
還未把你的名字說出 , 我唔係咁有耐性 !
轉貼我至少廿篇文章 , 仲扮唔關自己事 ! ?
唔好認為我對你唔忍心下手 , 我一定追究到底 !
我預備好晒資料預備公開 , 這是最後的通碟 !
過了便沒有回頭路可以走 , 我會釘死你個 I P ,
再發去其他不同的論壇網站要求列入黑名單 !
仲想我當你係朋友就好自為之 .....
你知唔知早已有一個會員有此下場 ?
你想成為第二個嗎 ?
我絕對成全你 .....

下面引用由★邪惡貓★2007/02/20 11:27am 發表的內容:
我都想睇下蝗化天使既戰鬥能力有幾高啊@_@
不過都應該係八號走到上飛碟。或者出人意料比人捉到XD
p.s:肚痾到要請病假兩日.....今日先回到文囉...哎也,又蘊釀緊喇.....係咁先