返回列表 回復 發帖

[原創] 【萬神暗戰篇﹕1∼ 42回.接應 】 附異能類別

下面引用由柴人2007/02/27 04:36pm 發表的內容:
我都想睇下蝗化天使既戰鬥能力有幾高啊@_@
不過都應該係八號走到上飛碟。或者出人意料比人捉到XD
p.s:肚痾到要請病假兩日.....今日先回到文囉...哎也,又蘊釀緊喇.....係咁先
蝗化天使係四個之中最高 !
其實下一回一星期前已 Post 得 ....
我都知道我已經一星期以上沒有出過任
何一篇文章 , 因為有一件事困擾我 , 原
因將於『妖獸論版』中以公告的形式發
報 , 大概會在兩日之內出現。

下面引用由chung12192007/02/24 07:44pm 發表的內容:
你似乎以為我過一段時間就無事? !
那論壇中的文章仲未標明出處是 cyber - x , 原
作者是我 ! 我昨晚跟凱提風提過這件事 , 但我
還未把你的名字說出 , 我唔係咁有耐性 !
...
??
什麼事??
算你針死我.........
改一改[其實我上次說過是朋友用我.....]
其實你可以封我,我沒所謂,因為我好多事做
好煩惱,為何會還上,是因為要見一見你作品有多好
如果不看到結局,我都唔會死心...............
山我前的真心說話,[最後的答覆]
其實你都算有人情,比著是其他人可能唔理我解釋就山了會員
而且你你出作品速度還給人快幾倍,真是幾有責任感
你都不信我就你山我吧!!!不用比面山我啦,而且要唱壞我吧!!
因為這個會員LD是我的,所以要有責任,我再重生一次是朋友用我LD.........
希望閣下能給好的文章給會員睇,掰掰.........

下面引用由chan12007/03/03 06:29am 發表的內容:
??
什麼事??
算你針死我.........
改一改其實你可以封我,我沒所謂,因為我好多事做
...
什麼事 ? 閣下演技真係九流 ........

近來老豆因為飲醉左行樓梯果陣跌左落街,而家頭骨裂左,肋骨斷左訓醫院,都冇心情上黎……
而家上黎就見到chan1 同嵐似乎有d不和…?
乜野事!?
chan1轉貼嵐d文?_?

嵐哥~算la...唔好為左尼d事傷左身子ar

下面引用由殺神§麟§2007/03/04 08:08pm 發表的內容:
近來老豆因為飲醉左行樓梯果陣跌左落街,而家頭骨裂左,肋骨斷左訓醫院,都冇心情上黎……
而家上黎就見到chan1 同嵐似乎有d不和…?
乜野事!?
chan1轉貼嵐d文?_?
我和 chan1 之間的事 , 詳細情形在妖獸論版 .....
你的確沒有說錯 , 這位跟我在 2 0 0 5 年認
識的好朋友就是一直潛伏在 Cyber - X 網站
論壇裡的『盜文喪貼者 』! !  Chan1 .....
一直把我當是傻瓜 , 我已經俾晒機會佢改 !
如果係其他人 , 我未必會把機會俾完一次
又一次 , 迫我到最後要正法把他 I P 釘死 ....
我跟他認識了兩年 , 從未罵過佢一次 , 我
曾經在這裡提過佢係我好朋友 , 我不是胡亂
把任何人也說是好朋友 .....唉 ~
下面引用由★邪惡貓★2007/03/05 12:45pm 發表的內容:
嵐哥~算la...唔好為左尼d事傷左身子ar
下一回其實在十日前準備好 , 在這兩日內一
定會 Post 出。
題外話 ﹕有沒有人想當『版主』?

奇怪尼~點解有我..C-I...C-II..火頭同X6 個名
但係無我地份ge=口=?

二號用救世者…比之前仲變態…|||
果然係怪物...!___!

下面引用由★邪惡貓★2007/03/12 06:02pm 發表的內容:
奇怪尼~點解有我..C-I...C-II..火頭同X6 個名
但係無我地份ge=口=?
應該是我一時搞錯了 ! 事關迎排無左
個朋友 , 心情唔多好 , 精神唔集中 .....

少左一個朋友仲有好多嫁麻 十卜十卜你牙~嵐哥加油>V<