返回列表 回復 發帖

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

下面引用由死神K2005/11/20 09:57pm 發表的內容:
狼人可以下水的嗎??水生的不是只有魚人?
閣下似乎睇漏了 , 是『兩棲(野)狼人』, 這只是
當地的人給牠的外號 , 並未有證據顯示牠與狼
有關 , 吼叫也不似狼。

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

狼人都有水棲的ma?我覺得可能係其他生物
未必係狼人.......

下面引用由jason5342005/11/22 03:35pm 發表的內容:
狼人都有水棲的ma?我覺得可能係其他生物
未必係狼人.......
狼人唔可以識游水咩 ? 『狼人』這外號只
是當地人對牠的稱呼而已 ....你都可以話佢
係『狗人』都得o架。

下面引用由chung12192005/10/27 09:17pm 發表的內容:
LBSALELBSALE哩篇文於其他的網上資料在一般家用電腦
是沒法找到的 , 要看就入來及討論一下。【水陸兩棲的狼人?蜜島沼澤怪?】相片來自冠嵐幻燈相册
{蜜島沼澤兩棲野狼人}(img012.photo.wangyou.com/fi...
詳細一d啦唔該?
仲唔更新?

下面引用由諸葛嵐2005/12/02 00:12am 發表的內容:
詳細一d啦唔該?
仲唔更新?
仲唔夠 ? 咁多『實照』...
你估好多人可以搵到呀 ?
我有其他資料就一定更新 , 放心喇。

下面引用由諸葛嵐2005/12/02 00:12am 發表的內容:
詳細一d啦唔該?
仲唔更新?
呢位會員~
我覺得你唔應該認為樓主更新內容係必然的事囉~
要知道,他更新內容完全是自己的自由!!
他是"沒有必要"更新的~
你咁樣講野,我覺得你好無禮貌囉~
chung~加油呀~我們有很多會員都會支持你的~
回正題~
剛才睇多一次呢篇post之後.....
又有一個很特別的想法........
經一位會員提醒後.....
對!就是像鐵血戰士啦~
這令我聯想到.......
呢隻叫狼人的物體會唔會係科學家的"傑作"呢?
又或者係外星人的制品?(因為鐵血戰士係外星人呢! 慘了我好像中左外星人毒~ 呵呵~)
因為他的身世及習性實在太離奇啦~~
暫時找不到更多的資料前........
只好入科學家及外星人數好了~~  呵呵~~ ^0^

下面引用由辣椒2005/12/11 02:17pm 發表的內容:
呢位會員~
我覺得你唔應該認為樓主更新內容係必然的事囉~
要知道,他更新內容完全是自己的自由!!
他是"沒有必要"更新的~
...
哩位會員係咁架喇 , 持熟賣熟 , 佢連大
頭相都要我幫佢搵埋 , 當我係佢妹仔咁....
可能我近來出文量少了 , 以前每日一篇 ,
D會員日日都有得睇 , 而家3、4 日一篇....
鐵血戰士 ? ! 幅手繒圖又真係幾似喎 !
其實哩隻兩棲狼人未必係狼所進化 , 個
『朵』只係當地人給牠 , 妳話佢係人類
產品都有可能架 ! 我都有咁諗過 , 事關
人類在 40 人年前已懂得混合生物了。
中外星人毒 , 如果是的話....那我中的毒
絕對比妳更深得多啊 ! 因為我出得最多
的就是外星人的文章。

感覺像是 電影中常常出現的狼人=.=..~就像~凡賀辛...

下面引用由血染白襯衫2005/12/22 07:19am 發表的內容:
感覺像是 電影中常常出現的狼人=.=..~就像~凡賀辛...
但牠不會見到月亮才能『變身』啊 !
牠是不明的人形生物 , 即是 UMA .....

原來e個earth上面仲有咁多我地唔知既生物係度ga