返回列表 回復 發帖

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

這樣大家認為這隻怪獸會是..........史前生物、外星生物,變種生物、還是魔界妖獸呢?
還有牠會不會主動傷害人類,牠有什麼生存目的,牠主要食糧是什麼?
我最想知的大概都是這樣,最重要還是牠如果對人類不會造成任何影響就好了。

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

下面引用由geoffchau2006/02/14 02:47am 發表的內容:
very good , i never see this before
下一次討論幾句吧 , 回應我的
話 , 我亦會高興的。

下面引用由pocky2006/02/14 03:35am 發表的內容:
這樣大家認為這隻怪獸會是..........史前生物、外星生物,變種生物、還是魔界妖獸呢?
還有牠會不會主動傷害人類,牠有什麼生存目的,牠主要食糧是什麼?
我最想知的大概都是這樣,最重要還是牠如果對人類不會造?..
史前生物、外星生物,變種生物、還是魔界妖獸...
我個人覺得第一個可能性就微一點 ....
最可能就是第二、三項.....
飛魔是靠吸血維生.....
生存目的 ? 應該跟人類一樣吧......
我肯定閣下沒有看我另一篇文 ,
名叫『飛魔永生之謎....』, 試去
找來看 , 信我 ! 是不錯的飛魔文
章 ....

咩喎...人地真係覺得佢好似係無翼呀麻!!!
無翼企左半空中唔係型D咩???

下面引用由Ashnana2006/02/14 05:18pm 發表的內容:
咩喎...人地真係覺得佢好似係無翼呀麻!!!
無翼企左半空中唔係型D咩???
我只係提醒妳咋 ! 唔好嬲我 .....
喔 ∼ 妳話無翼就無翼啦 ! 有對翼的
其實是我來的 , 滿意未 ? 哈哈 ∼
其實墨西哥飛魔對翼都曾經被人用
槍射穿過 , 但似乎己復原了.....
飛魔的確有時會在空中會把雙翼收
起 , 原因則.....則.....喔....

下....點可能會在空中會把雙翼收起???我唔明白......反地深吸力呀????
所以飛魔的確係型!!!......佢有可能係牛頓(講笑)

下面引用由Ashnana2006/02/15 02:34pm 發表的內容:
下....點可能會在空中會把雙翼收起???我唔明白......反地深吸力呀????
所以飛魔的確係型!!!......佢有可能係牛頓(講笑)
點止妳唔明 .....連我都唔明 , 哩個問題
就算物理學家都啞口無言.....
想知道個答案 ??.....
似乎只能去問哩位墨西哥飛魔先生?。

好吖~~~!!!!!正吖~~仲有无吖?

下面引用由leonhk20052006/02/13 07:48pm 發表的內容:
but .....how about now....
no one talk about ufo
I think UFO =UMA,
我一時大意回漏了你 , sorry ∼
UFO =UMA.... ?
為何有如此想法呢 ?
牽強來說都可以稱為 U.M.A ,  其
實正確來說 , 墨西哥飛魔被歸類
為 U.F.H. , 意即是不明飛行類人
生物。

下面引用由riceksim2006/02/16 06:49pm 發表的內容:
好?~~~!!!!!正?~~仲有???
好正哩!我原本仲有四篇 U.F.H 的文章 , 可
惜有兩次被人入侵這裡 , 導致流失了 , 你想
睇的是有短片的那類文章嗎 ?
下次唔好只係灌水 , 你點都要發言討論一下 ,
明白嘛 ?
你肯討論的話 , Post 多些文章都無所謂 ....