返回列表 回復 發帖

[原創]【外星人寫真集1.史上最清晰的外星人5幅近照.】

D圖太假啦!
俾D細路或者入世没深噶人可能會信!
  但可能性係60%
   俾D工具我我可以做个“外星人强奸妙齡少女”:)
我可以殺完人再做成係“外星人实訮失敗抛尸逃跑”
我想問下楼主!D相係边度紊噶?
点解D外星人會唔知到有人映拒地噶?唔通外星人盲噶?

我想问问
这么久了到底有没有人真正的研究过外星人的尸体?
因为我看到好多报纸杂志上都说捡到外星人的尸体怎么怎么样。。。。

下面引用由chung12192005/05/31 02:32pm 發表的內容:
唉 ~ ~ ~ ~ 網友, 你又多空格??  你幅照片又睇唔到..??  我想回應你....都...唉~又來考我的推理能力嗎.....? 不要難為本人好嘛 ?
阿~難道一定要冩繁軆才可以看见嗎?

下面引用由chung12192005/05/24 07:50pm 發表的內容:
唔 ~ 似乎妳亦有當我盟友的資格呢 ....
妳有否發覺有些人的回應....這太假了...不是真的....我唔信...之類的說話 , 但又不說說原因疑點...是什麼 ? 哈哈 ~ 算了....講不講也有自由的。
講真...疑點不只一個 , ?..
chung1219 .....先多謝你看得起我^^~........我都係客觀同理性角度來講/看外星人事件!唔係話講同拍到有堆飛行物  體 在老年咁遠飛就當係UFO至得既!次次都有片同相......但有冇人敢講>>>係真?我都相信有外人存 在,地球都有人啦!但既然外星人住在另外星體當然與地球人(指身體)係唔同.....如可在地球停留多久?可接受地球空氣嗎?(咁污染)...還有好多人類想知外星人身體結構是怎樣?可以在咁多人類既地方停留幾耐???這只是一小部份問題!我真想了解下外星人生活怎樣!>>>{以上是我無知想法}.....大家請勿笑呵!每個人對外星人看法不同,大家有興趣也可講些想知道外星人其它呢!^^~

下面引用由chung12192005/05/19 01:04am 發表的內容:
唔~ 早幾年我的睇法與你一樣 , 不過之後在某些較可信的擄人報告中提過有一類外星人 , 衪們的外套與照片中的外星人一樣 ! 即是話照片中的外星人並無裸露 , 只是錯覺。衪們穿上的是一件由頭笠到落腳的貼身太空衣?..
chung1219 .....咁我更加想知道那些外星人除去件(太空衣)..內裹真身呀!m("n")m  

我觉得真的好假,边黎架道具啊!边会甘近距离啊,如果外星人甘大行其道在地球上走黎走去,地球又唔知要增加几多人口!

呵呵!
係唔係归入外星类居民啊?
甘會死好多人噶wo~~~~~
因為為佐入籍肯定有D人會成為牺牲品!!!!
會唔會第一個係我ne.............................
唔知啦!!!唉............

下面引用由种子2005/06/01 08:39am 發表的內容:
我觉得真的好假,边黎架道具啊!边会甘近距离啊,如果外星人甘大行其道在地球上走黎走去,地球又唔知要增加几多人口!
點會咁易俾人見到架 ?
變左意大利 ?

我都覺得是假的,因為第1幅已經有了一個好大問題,因為是正面,不可能在正面影外星人
而個外星人有唔捉他
如果是真係外星人的話,果D外星人D智商就很低

下面引用由chan12005/06/24 02:12pm 發表的內容:
我都覺得是假的,因為第1幅已經有了一個好大問題,因為是正面,不可能在正面影外星人
而個外星人有唔捉他
如果是真係外星人的話,果D外星人D智商就很低
所以我對此在網頁中曾流行一時的外星人照片 , 三幅加埋可信度只得 4 0 %....
我之前亦有些...回應提及過當中一些『 破綻 』