返回列表 回復 發帖

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

我覺得真係會做武器..
徒手撕個傷口係無可能齊口...so,我覺得個野豬有d假
不過隻野有冇生存咁耐呢?...

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

下面引用由月想2005/12/29 01:05am 發表的內容:
我覺得真係會做武器..
徒手撕個傷口係無可能齊口...so,我覺得個野豬有d假
不過隻野有冇生存咁耐呢?...
可以做武器 ? 邊個 ?
你睇真D 啦 , 徒手加埋口呀 !

真真好好睇
同好得意~~~~世界上物野都有
我真係好想知多d
奇異ge事~~~ 丫

下面引用由bee1531232005/12/30 04:57pm 發表的內容:
真真好好睇
同好得意~~~~世界上物野都有
我真係好想知多d
奇異ge事~~~ 丫
一隻水陸兩棲狼人都唔夠喉 ?
我提意你睇埋我其餘文章 ....去吧 !

chung. 多謝你既分享.
唔....那只狼人和我想像中的不太一樣..
如果可以捉到一隻?睇?就好啦.
但似乎未有傳聞中而出名的uma俾人捉到過 
有點可惜..

下面引用由xavierleung2006/01/05 07:39pm 發表的內容:
chung. 多謝你既分享.
唔....那只狼人和我想像中的不太一樣..
如果可以捉到一隻?睇?就好啦.
但似乎未有傳聞中而出名的uma俾人捉到過 
...
別客氣 ~ ^^
哩類生物的感官很可能比人強出數十...
...甚至數百倍 ! 即是能察覺到自身附近
方圓數百米的動靜 , 那種超感官功能 ,
所以好難捉到 ....
當然有人捉到 UMA啦 , 美國都有幾次
UMA 被打死的新聞報告 , 仲有屍體添 !
你唔知 ? 咁....我肯定你未睇過我其他
文章 , 快... 去用搜尋功能搵o黎睇啦 ! 哈∼

chung...如果冇你...我都睇唔到d咁特別既怪聞~~~
我0係網上搜查....黎黎去去都係0個d野....
0係呢度真係要俾個GOOD你!!

下面引用由lokng12312006/01/06 02:20pm 發表的內容:
chung...如果冇你...我都睇唔到d咁特別既怪聞~~~
我0係網上搜查....黎黎去去都係0個d野....
0係呢度真係要俾個GOOD你!!
我放在搜查資料的時間比任何人多 , 另外
我用的是『網吧』電腦 , 是比起一般家用
電腦的性能更強 , 你地睇唔到某 D 網頁 ,
但我就可以睇得到 , 一切都是拜部電腦所
賜 !!
如果唔係咁樣 , D 人都唔會經常將我有關
的文章拎去複製 , 有人試過將我D 文當成
係自己『原創』! 真吹漲 , 但佢又蠢到將我
本相册D相片拎埋去貼 , 人地一查 URL 就
知係我啦 , 我唔介意 , 不過網主就介意? !
哈 ∼
我會繼續出文 , 得閒就同我傾兩句 ....

um............i wonder if it really exist.............
do u have more info about it?

下面引用由Amus2006/01/20 01:06am 發表的內容:
um............i wonder if it really exist.............
do u have more info about it?
多謝妳的回應 ∼^^
我英文好水皮 , 我唔知有否誤解妳意思 ....
「妳想知道牠是否存在 , 有無有關的資料 ?」
我若有時間會再次找尋 , 事關我自己都好想
知多一點 , 尤其是這頭狼人那麼特別 , 竟然
是水陸兩棲 ? ! 而且更力大無窮添 ....