返回列表 回復 發帖

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

反地深吸力...???係物理學...我唔識喎~~~~~~!!!
飛魔~~你真神秘
樓主快d掲開佢既真面目

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

下面引用由Ashnana2006/02/17 03:00pm 發表的內容:
反地深吸力...???係物理學...我唔識喎~~~~~~!!!
飛魔~~你真神秘
樓主快d掲開佢既真面目
我又唔係住在墨西哥 , 點掲真面目 ? !
不過我會盡量搵多一些有關飛魔 ...或
其他 U.F.H ?資料出來一起分享的。

@@估唔到呢隻野咁勁
飛行速度咁高wor
我覺得似天蛾人:d
雖然我未見過

下面引用由影子鴻2006/02/19 01:24am 發表的內容:
@@估唔到呢隻野咁勁
飛行速度咁高wor
我覺得似天蛾人:d
雖然我未見過
多謝閣下的回應 ∼^^
其實可選擇的不多 , 唔係天蛾人就係墨西哥
飛魔 , 不過據說那天蛾人的身高約7尺? !
這個案有人近距離目擊 , 已有不少人肯定牠
就是飛魔 ......
飛魔的飛行速度是 U.F.H 中最快的一個 !

下面引用由chung12192006/02/19 01:32am 發表的內容:
多謝閣下的回應 ∼^^
其實可選擇的不多 , 唔係天蛾人就係墨西哥
飛魔 , 不過據說那天蛾人的身高約7尺? !
這個案有人近距離目擊 , 已有不少人肯定牠
...
NO THX^^我對呢D都好大興趣嫁!!
講番正題先!D描述講到佢好似魔鬼屍餐隻野添:D
哈哈..我之前仲未聽講咩飛魔
而家得你一貼..我就開始知多D
@@我係個警察都唔知仲識唔識開槍啡佢
XDDD

下面引用由影子鴻2006/02/19 01:58am 發表的內容:
NO THX^^我對呢D都好大興趣嫁!!
講番正題先!D描述講到佢好似魔鬼屍餐隻野添:D
哈哈..我之前仲未聽講咩飛魔
而家得你一貼..我就開始知多D
...
魔鬼屍餐嗎 ? 哈哈 ∼ 我也曾經看過哩 !
其實這裡有很多會員也愛看 U.F.H 的資料 ,
只不過被入侵者搞到好多回應對話消失了 ,
其實這篇文已經至少去到第 8 頁 , 購閱人
數至少有 400 以上 .....唉 ~
我有至少 6 篇文消失了 , 你唔好彩 , 無機會
看到  , 除了天蛾人、墨西哥飛魔之外 , 我還
Post 過其他 U.F.H 中的成員 , 包括...巨蝠人、
豪乳女魔蝠、新澤西惡魔、魔蝠、翼龍人、
巨型女飛魔、飛蜥鹿豚人 ....

下面引用由chung12192006/02/19 02:11am 發表的內容:
魔鬼屍餐嗎 ? 哈哈 ∼ 我也曾經看過哩 !
其實這裡有很多會員也愛看 U.F.H 的資料 ,
只不過被入侵者搞到好多回應對話消失了 ,
其實這篇文已經至少去到第 8 頁 , 購閱人
...
@@我而家都好想睇下嫁其實....
得你有呢D咁詳細既資料...好值得我地睇
加油啦
貼多D
我會買多D黎睇...
始終世界上既不明生物太多
要等好多人發現到佢
先可以滿足我地既好奇心~~

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:16am 發表的內容:
@@我而家都好想睇下嫁其實....
得你有呢D咁詳細既資料...好值得我地睇
加油啦
貼多D
...
我也說過....如果有會員未看過這些資
料的話 , 我會再 Post 多一次.....
但我有另外兩篇文就快完成 , 所以要遲
一點才可 , 而我會把 這些 U.F.H 資料濃
縮來 Post , 至少有 3 段短片.....

下面引用由chung12192006/02/19 02:25am 發表的內容:
我也說過....如果有會員未看過這些資
料的話 , 我會再 Post 多一次.....
但我有另外兩篇文就快完成 , 所以要遲
一點才可 , 而我會把 這些 U.F.H 資料濃
...
我等你
你呢D POST真係好正嫁@@
唔好比佢停XD

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:39am 發表的內容:
我等你
你呢D POST真係好正嫁@@
唔好比佢停XD
我原本有好多文 , 可惜被刪除了....唉~
外太空版都有我的文章 , 得閒就去睇
下囉 !