返回列表 回復 發帖

[原創]【.墨西哥飛魔的永生之謎及身世.】

鹿角人果幅有少少嘔心XD...@@太恐怖....
反而我對飛魔D野興趣會大D嘍~~

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:14am 發表的內容:
鹿角人果幅有少少嘔心XD...@@太恐怖....
反而我對飛魔D野興趣會大D嘍~~
這個就當然啦 ! 飛魔喎 ? 鹿角人都要行
埋一邊 !!
知啦 ! 有飛魔的任何資料及消息都會盡
快話俾你知 , 信我 ! 哈 ∼

下面引用由chung12192006/02/19 06:51pm 發表的內容:
這個就當然啦 ! 飛魔喎 ? 鹿角人都要行
埋一邊 !!
知啦 ! 有飛魔的任何資料及消息都會盡
快話俾你知 , 信我 ! 哈 ∼

哈哈...飛魔睇黎好勁WOR
我會等你XD....

看了那麼多有關飛魔的文章,突然想到和電影上的『鬼擋牆』,劇中的怪物也是人型,也有一雙大翅膀還會吃人,更重要的是打不死,不知道劇中的怪物就是飛魔否??有沒有其它大大和我有一樣的感覺

下面引用由nishi2006/02/20 06:03am 發表的內容:
看了那麼多有關飛魔的文章,突然想到和電影上的『鬼擋牆』,劇中的怪物也是人型,也有一雙大翅膀還會吃人,更重要的是打不死,不知道劇中的怪物就是飛魔否??有沒有其它大大和我有一樣的感覺
飛魔不會吃人 , 但會吸動物的血。
鬼擋牆中的怪物那雙翅膀像哪種生物呢 ?
飛蛾 ?
蝙蝠 ?
還是其他 ?

唉...........好多相都睇唔到,很期待﹗
『生命時鐘』...........唔﹗
之前讀生物果陣時,亞SIR話每個細胞分
裂時,生命系數便會減一。當減到零時,
細胞亦會死亡。身陳代謝會將死去既細胞
分解然後排出體外。如果死去既細胞
未能排出體外而繼續分裂,就會變成癌細胞。
D科學家可能研究點樣醫癌症時,成功控掣到
細胞分裂系數。所以隻『飛魔』變0左長生不死,
但係亦因此產生異變,所以咪變成咁囉﹗
不過『飛魔』又唔止一個0果﹗會唔會係唔關D科學家
事呢﹖
自已寫完都唔知點兜..................................哈哈哈﹗

你個pm我收到,不過自己冇time回,
你出小D日本料,留番等我出.我冇文
出好耐.....
?解每次入你D文,都load好鬼耐,唔好
做太多短片la,load到死机呀.

下面引用由米飯2006/03/15 04:44pm 發表的內容:
你個pm我收到,不過自己冇time回,
你出小D日本料,留番等我出.我冇文
出好耐.....
?解每次入你D文,都load好鬼耐,唔好
...
你知就好啦 , 仲唔出文 ? !
日本網的資料 ? 我已無出和看好耐 , 因為
日本網好多個案都係轉貼得唔夠詳細 , 我
出的是歐洲網頁 ....
有會員發訊息要求我出 , 所以我就出 , 就
係咁簡單 ....
load 得耐可能因照片多 ...
要我再重 post 分成三篇文?要我死仲好過 ....
我近排要登入哩個論壇都要 load 好耐 , 比以
前耐 3、4 倍。可能同入侵事件有關.....

下面引用由calvinman2006/03/15 04:29pm 發表的內容:
唉...........好多相都睇唔到,很期待﹗
『生命時鐘』...........唔﹗
之前讀生物果陣時,亞SIR話每個細胞分
裂時,生命系數便會減一。當減到零時,
...
多謝閣下的回應 ∼
妳的老師說得對 , 是會越來越短.....
這個不死傳說 ....有學者認為該名科學家根本
無把握完成這項實驗 , 只是錯有錯著才成功 ,
但我覺得好像不是 100 % 成功 , 事關搞到個
人....連樣都衰....衰 .... 嘔喔 ∼
這項實驗是成功與否的看法 , 則見仁見智了.....
未必每種 U.F.H 都是科學家的產品 , 我亦認同
妳的想法 , U.F.H 的種類之多....或許就連小弟
亦未全部認識。
有不少美國人認為天蛾人和巨型女飛魔是外
星生物 , 因為有目擊者曾經目擊天蛾人和飛
碟同時出現 , 而女飛魔....喔 ∼ ....想知道就去
外太空版看看吧 , 我已 Post 了文 .....哈 ∼

哦.........慘呀.........但係.........唔知佢係自動獻身做飛魔定係實驗錯誤搞到如施田地?
我都有d搞唔清喇(=.=)......
我都係咁話呀.........既然親人、朋友都死光光.........長生不老又有乜意義ar~倍住你既只係寂寞............如果佢係自動獻身做飛魔...........佢一定好後悔姐........