返回列表 回復 發帖

【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

首先..多謝你既分享...
不過我認為果d獵人唔應該食左佢..
拎去野生動物園搵返一筆= =
但唔知當時有冇動物園呢-﹏-

下面引用由kkcc20022005/11/17 11:35pm 發表的內容:
首先..多謝你既分享...
不過我認為果d獵人唔應該食左佢..
拎去野生動物園搵返一筆= =
但唔知當時有冇動物園呢-﹏-
有無動物園已不太重要 , 因為班村民的理智就
盡被『 仇恨之火 』所遮蓋了 , 個個人都化身成
為一頭比那三頭女野人更野蠻的『 超級野人』.....

就算女野人們是被『 屈』, 亦無能力去辯白。

如果d村民唔食左個野人既話…就可以有充足既證據證明呢個世界上面係有野人既……不過我超級相信有野人!!

下面引用由honeyx32005/11/19 07:05pm 發表的內容:
如果d村民唔食左個野人既話…就可以有充足既證據證明呢個世界上面係有野人既……不過我超級相信有野人!!
其實好應該為那些把『野人』吃下肚的
村民作身體上的檢查 , 看有否異樣....

那些人未免太殘忍了吧,不用吃了她吧!!!!!!究竟d人拿左d骨去驗之後係有咩結果呢?

下面引用由CHUNG12192005/08/25 00:43am 發表的內容:
人類本身是有獸性 , 又多一個例子喇。
人是有特別的地方的

下面引用由死神K2005/11/20 09:47pm 發表的內容:
人是有特別的地方的
閣下指特別的是....外形 ? 內在....思想 ?
還是其他的什麼呢 ?

下面引用由chung12192005/11/21 01:57am 發表的內容:
閣下指特別的是....外形 ? 內在....思想 ?
還是其他的什麼呢 ?
似乎明恰條老坑無乜反抗能力 , 如果係我....就唔

信會俾個幾隻女野獸『姦殺』!! 我未驚過嘮~~~~

下面引用由諸葛嵐2005/11/25 00:40am 發表的內容:
似乎明恰條老坑無乜反抗能力 , 如果係我....就唔
信會俾個幾隻女野獸『姦殺』!! 我未驚過嘮~~~~
你又唔係亞伯 , 梗係可以話唔使驚啦 !
不過就算你唔驚並唔代表你一定走得
甩? , 你點知 D 女野人跑得慢過你喎 ?

我覺得人無論有冇受過教育,也會有失去理智,即是衝動既經驗.
個D夠膽食女野人既村民,可能已經不是第一次食la,剩番D骨都保全佢,自以為好威啦.
點解野人會強暴阿伯而唔係食左佢呢?
如果野人有流乳汁,咁應該生產完啦,咁個阿B呢?個老豆呢?
可能係地大脈搏既中國,仲有好多我地估唔到既事.人.和動物存在.....