返回列表 回復 發帖

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

下面引用由sgrlto2006/03/21 05:09pm 發表的內容:
我覺得飛魔唔洗對翼都可以飛得到...因為牠很強啊!!ka
飛魔都要間中拍番兩下雙翼才可以飛行 , 但這已經夠利害了 !!

[原創]【飛魔襲警、轟破警車事件.附過程實照. 飛魔飛行錄影短片】

下面引用由chung12192006/03/22 09:09pm 發表的內容:
飛魔都要間中拍番兩下雙翼才可以飛行 , 但這已經夠利害了 !!
是啊!大的鵰都是間中拍一兩下飛行30m(大約,可能更耐)左右只嘛∼

下面引用由sgrlto2006/03/22 09:20pm 發表的內容:
是啊!大的鵰都是間中拍一兩下飛行30m(大約,可能更耐)左右只嘛∼
飛魔的飛行速度肯定超越所有懂得飛行
的動物 , 警員曾描述牠只需拍兩下雙翼
就足以一飛沖天。
世界上有哪一種動物飛行的能耐可跟牠
並駕齊驅呢 ? .....沒有....絕對沒有 !

下面引用由chung12192006/03/24 01:52am 發表的內容:
飛魔的飛行速度肯定超越所有懂得飛行
的動物 , 警員曾描述牠只需拍兩下雙翼
就足以一飛沖天。
世界上有哪一種動物飛行的能耐可跟牠
...
很可怕的速度,飛魔果然係飛魔,你估計牠時速多少公里呢?

下面引用由sgrlto2006/03/24 05:23pm 發表的內容:
很可怕的速度,飛魔果然係飛魔,你估計牠時速多少公里呢?
應該達到 350 以上 , 因為半條街的距離竟然
可以在1秒之間完成 , 速度之快實在令人難
以置信 ! 勁 ∼ V 搖 V ∼∼ ( 口哨聲 ) XD~

下面引用由sgrlto2006/03/25 09:37am 發表的內容:
我諗無咁少,可能快過飛機或者慢飛機少少,應該有500,(我又吹口哨∼)XDDD
你說的說話沒有誇張 , 因為墨西哥飛機師於
高空中亦目擊到墨西哥飛魔 , 竟然追得到部
飛機 ! 所以牠的速度非常驚人 , 真係唔怪得
班 UFO 專家亦為牠著迷 .....噢 ∼

下面引用由chung12192006/03/26 00:57am 發表的內容:
你說的說話沒有誇張 , 因為墨西哥飛機師於
高空中亦目擊到墨西哥飛魔 , 竟然追得到部
飛機 ! 所以牠的速度非常驚人 , 真係唔怪得
班 UFO 專家亦為牠著迷 .....噢 ∼
噢,外星生物來的啊!,如果牠身體足以低擋衝破大空層既高溫,又對宇宙的壓力無阻礙,嘩∼真係可以得閒去下太空玩下都得呀....

睇你地講到佢速度驚人...米好似動漫呢D角色的
瞬步...(瞬間步行 打鬥類動漫的角色經常瞬間到了對手後面的...)
對付佢既方法:
狙擊槍(佢如果肯停一停的話...)
散彈槍(近距離的話 我唔信唔中!!!)
陷阱(炸彈...)
不過你話有人近距離用手槍射佢
只係射中佢對翼 到底係幾近距離??

下面引用由TomHomc2006/07/12 02:02am 發表的內容:
睇你地講到佢速度驚人...米好似動漫呢D角色的
瞬步...(瞬間步行 打鬥類動漫的角色經常瞬間到了對手後面的...)
對付佢既方法:
狙擊槍(佢如果肯停一停的話...)
...
十尺之內被槍擊 , 所以從這看得出飛魔的身
手的靈敏度有多高了。
佢其實可以更快一點飛走 , 或許佢對自己太
有信心 , 未到最後一刻都唔多緊張 ......
原本不用受傷 , 就是因為自負所致。

下面引用由chung12192006/07/12 08:54am 發表的內容:
十尺之內被槍擊 , 所以從這看得出飛魔的身
手的靈敏度有多高了。
佢其實可以更快一點飛走 , 或許佢對自己太
有信心 , 未到最後一刻都唔多緊張 ......
...
十尺內...其實我唔有幾遠(文字上唔多明 尺有幾遠="=)
...佢會唔會當時睇左殺人網絡多
想扮主角(別人慢動作 佢快動作= =")