返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由SGRLTO2005/10/05 05:38pm 發表的內容:
叫佢溫柔d啦!!- -+如果外星人跟地球人身體一樣一定跟他性交
最好捉我的時候都一樣啦!!
你是想叫那男外星人抑或女外星人對你溫柔點
呢 ? 呵呵 ~閣下只得 1 5 歲 , 但不用灰心 , 詹姆斯
一次被外星灰人擄上 U F O 時只得 14 歲 , 所以你
還有機會的...嘿嘿 ∼

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

願意+死跟!
我想如果可以的話去看看別的星球XD

下面引用由kaf2005/09/04 12:34pm 發表的內容:
外星人要性交都唔搵我地lie d地球人la............
而且外星人睇黎好似冇性氣觀
佢地應該係用神交咁強姦人
你話外星人係無『性器官』? ?  如果你係指灰人 .....
我無o野講 , 但你要知人類已知的星球有 700000000
00000000000000 個 , 有外星人都無可能只得一種啦 ,
可能有 D外星人『性器官』仲大碌過你....喔 ~ 同埋..
.....我添。XD ∼

下面引用由火月2005/10/06 05:20am 發表的內容:
願意+死跟!
我想如果可以的話去看看別的星球XD
請為哩位.....既坦白又直接的會員鼓掌 !! 啪啪 ~ 啪啪 ∼
不過閣下真是只為去看看別的星球嗎 ? 嘿嘿 ~ 再坦
白多一點吧 ?

只要器官正常....是美女....不要太暴力就好嚕!其他我一切配合~~

如果有其他的實驗只要不要太不舒服或會影響健康我也可以順便做一下~~!!!

下面引用由z124x010521v2005/10/06 09:19pm 發表的內容:
只要器官正常....是美女....不要太暴力就好嚕!其他我一切配合~~
                                   如果有其他的實驗只要不要太不舒服或會影響健康我也可以順便做一下~~!!!
如果用暴力的外星人.....那一定是男的或是身
高 2 米至 3 米的外星人 , 而不會是女外星人。

你說﹕「順便做一下實驗....」? 不過到了哩
個情況不會有你話事的機會和權利 , 通常都
會要迫你『 捐精 』 , 而我並非在說笑啊 ! !

查看附近有否硬物作為武器,扮合作趁機發難...如果冇就只好>>>詢問原因,再作決定...跟住就>>>咬舌自殺! 免得日後的日子比死更難受!!!

下面引用由soso1282005/10/13 02:10am 發表的內容:
查看附近有否硬物作為武器,扮合作趁機發難...如果冇就只好>>>詢問原因,再作決定...跟住就>>>咬舌自殺! 免得日後的日子比死更難受!!!
妳...竟然是一名如此『兇悍』的女子 !! 嘿 ∼ 勁 !!
一字記之曰狼 , 惹不得。但最尾一句『咬舌自殺』
就令我失望了 , 事關外星人安排個外星美男做妳
的對手 , 那就死得不值啊 ! 對嘛 ? 哈哈 ∼[glow=255,red,3](如下圖)[/glow]
[glow=257,red,4]
【模擬外星版碧咸的照片】[/glow]

不過有些外星人還算很理性的.有些事件就有說到有時候做完實驗有人會要求參觀飛碟.
而且他們也答應嚕阿!!所以我覺得我的想法也是有可能辦到的!
順道一提---
有時候除了那種標準形的外星人外.還會有長的跟地球人很像的外星人會代替他們出來跟你溝通.

下面引用由z124x010521v2005/10/14 09:20pm 發表的內容:
不過有些外星人還算很理性的.有些事件就有說到有時候做完實驗有人會要求參觀飛碟.
而且他們也答應嚕阿!!所以我覺得我的想法也是有可能辦到的!
順道一提---
有時候除了那種標準形的外星人外.還會有長的跟地球人?..
說得不錯啊 ! 參觀飛碟 ? 其實這個算是用作.....一種
安撫地球人類的方式之一 , 假如我是被擄者咁樣俾
D 外星人抽精 , 竟然無回報 , 我實打到佢地『豬頭』
又或者我會四圍搗亂 , 事關家計會捐精都有幾百蚊
收啦 , 對嘛 ? 嘿嘿 ∼