返回列表 回復 發帖

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

看完了之後 真是讓我好奇 想去瞧瞧...0.0  (但想想了之後 還是算了 ^^")...

[原創]【水陸兩棲的狼人.當鱷魚、野豬做刺生! 內附證據照片】

下面引用由lick20052006/07/11 10:45pm 發表的內容:
看完了之後 真是讓我好奇 想去瞧瞧...0.0  (但想想了之後 還是算了 ^^")...
別衝動啊 ! 呵呵 ∼ 蜜島喎 ? 唔係離島呀 !
當地居民就無你這種想法 , 嫌命長咩 ? ! 成
八尺身高 ....恐怖 ∼

有好多相都看不到,
不過大概都知文章大意,
謝謝你的分享

下面引用由心之雲2006/07/14 04:47pm 發表的內容:
有好多相都看不到,
不過大概都知文章大意,
謝謝你的分享
文中已說明在回覆中補 post 相片 , 去看看吧。^^∼

咁似x-man既狼人既@@”
唔通呢個世界上真係有變種人...

下面引用由kaming06092006/07/15 01:19am 發表的內容:
咁似x-man既狼人既@@”
唔通呢個世界上真係有變種人...
有都唔奇 , 我相信世界上的怪物大多數
都是人為 , 用基因合成方法製造。
這個水陸兩棲野狼人可能不止一頭 , 因
為還有數份近似的目擊報告 ......

D图片好假啊```
餐餐唔係鱷魚....就係『野豬』甘D动物绝晒种喇``
D狼人中洗鬼生存啊``?

下面引用由killuax2006/07/17 00:12am 發表的內容:
D图片好假啊```
餐餐唔係鱷魚....就係『野豬』甘D?物绝晒种喇``
話?係『手繪圖』, 唔講都知喇 !
你今年幾大呀 ?

下面引用由killuax2006/07/17 00:12am 發表的內容:
D图片好假啊```
餐餐唔係鱷魚....就係『野豬』甘D动物绝晒种喇``
佢一餐有幾多JA- x-””
食少少野豬之麻,不會絕種的,別擔心∼
我們人一日吃的食物更可怕...
只是一種動物..鵪鶉,人類一日就可能可以吃幾萬隻
如果要比所有人同一隻狼人比,簡直係恐龍比細菌
所以人類係最恐怖既生物...
令動物絕種的不是狼人是我們人類啊

[glow=255,red,4]【顧問﹕無意義回覆】[/glow]