返回列表 回復 發帖

[公告]總管理員招老婆一名

下面引用由TinaWater2005/01/27 02:24pm 發表的內容:
咁...親愛的小拔拔, 你諗住點補償我呀?  ^____________^
妳用「親愛的小拔拔」,人家想補償也不行啦。
如果拔就這樣補償妳,我想他也怕會引人誤會吧。

不好意思喔,
fish不是來應徵的。 (無膽阿!)
  (眾人:明知配不上嘛∼)
不過還是想來插插花!
   喂! 理我下嘛∼

親愛的小butn.butn
你既女性好好好朋友問你野丫.
你快d回覆佢啦,知唔知丫?
            好可愛的野蠻女上.
哇卡卡卡卡卡∼∼∼∼

下面引用由藤原拓海2005/01/28 03:38pm 發表的內容: butn完全不理妳, 他不想補償! 哈哈.......
唔理咪唔理囉... 好巴弊咩... >.< (旁白: 阿水, 鬼叫你已經有男朋友咩~ 唔怨得咁多架喇~ =>.<= )

我仲諗住忍一時, 就可以將個post沉底.................
唔明點解要補償喎~~~~?
會員tinawater, "嗒"呢個字似乎唔係女性用語呀,
聽到有點感到毛管楝呢.............
招老婆嘛.............
始終我唔識得網上o既灌水吹水戲言,
唔識得講得意野同好笑野去吸引異性,
難怪我會食檸食到傻....................

下面引用由幽靈星座天使2005/01/28 04:17pm 發表的內容:
原來有online招老婆!!!!so interesting
but i”m a boy
u're a boy....但係點解側邊顯示你係 "女生" 既?

下面引用由Butn2005/01/30 04:23am 發表的內容:
我仲諗住忍一時, 就可以將個post沉底.................
...
你係要補償人地以為我講粗口, 以至名譽上既損失...
"唔識得網上o既灌水吹水戲言"
咁你真人識咪得囉~
"唔識得講得意野同好笑野去吸引異性"...
唔係個個女仔都一樣鍾意聽家嘛~  反而講野實實際際, 俾到女仔一種踏實既感覺tim~  ^.^

下面引用由Butn2005/01/30 04:23am 發表的內容:
...
喂!butn你食檸檬?
你之前.........哈哈

下面引用由藤原拓海2005/01/30 05:04am 發表的內容:
喂!butn你食檸檬?
講清楚d啦, 信唔信我當你片言隻字, 扣你評級呀!?

下面引用由藤原拓海2005/01/30 05:04am 發表的內容:
喂!butn你食檸檬?
拔拔之前咩呀???
(一向不問世事既阿水忽然好八卦~)