返回列表 回復 發帖

[原創]10月27日更新~未能解釋,体形極限生物

看過說一個變種人類電影,有個人說在18old前斬性器官了,你就可以變巨人- -
是不是真- -
千萬不要事

下面引用由chan12005/09/25 07:42am 發表的內容:
看過說一個變種人類電影,有個人說在18old前斬性器官了,你就可以變巨人- -
是不是真- -
千萬不要事
揮劍自宮,唔係呀嗎!嗚嗚嗚!
甘中國應有不少了.太監是也.........哈哈////
在下失言.....

下面引用由chan12005/09/25 07:42am 發表的內容:
是不是真- -
千萬不要事
我相信如果是真都無人會試

是不是真- -
千萬不要事
這個方法不能,其實一個人不斷長高,係因為大腦既一個松果体[可能會記錯]有毛病,不斷向大腦發出生長命令,身体才會不斷生長.

狗有咁大隻都唔係一種奇聞, 蒙古有一種狗, 腳掌跟一個成年肥男人既腳板一樣大, 這種狗頸邊有長毛, 遠望似獅子.  食量一餐可以食四,五個人既飯盒咁多, 依一種狗只聽主人既話, 以外既人都唔會so. 不過依一種狗就黎絕種啦~~~~

個“蟋蟀”唔係蟋蟀黎噶
係紐西蘭一種蟲, 叫weta
同蟋蟀唔係同一物種, 個樣似

下面引用由kicky232005/10/04 01:20pm 發表的內容:
個“蟋蟀”唔係蟋蟀黎噶
係紐西蘭一種蟲, 叫weta
同蟋蟀唔係同一物種, 個樣似
盟友請問隻“蟋蟀”相是否來自紐西蘭
如果係kicky23的話就十分正確!

好覺得大唔奇怪....
基因特變O者.....
好似D人畸形咁...

下面引用由湛紫2005/10/03 03:01pm 發表的內容:
狗有咁大隻都唔係一種奇聞, 蒙古有一種狗, 腳掌跟一個成年肥男人既腳板一樣大, 這種狗頸邊有長毛, 遠望似獅子.  食量一餐可以食四,五個人既飯盒咁多, 依一種狗只聽主人既話, 以外既人都唔會so. 不過依一種狗就?..
妳俾多少少資料我,我可以去找找,然後出主題.絕種既話,好大件事架!

呢個世界無奇不有,D動物養到噤大又幾恐怖
我養巴西龜都養到我手掌噤大!!