返回列表 回復 發帖

[公告]總管理員招老婆一名

下面引用由HuiLok20032003/12/08 06:49pm 發表的內容:
容許我用廣東話。
拓海,你條死仔真係post上黎呀,你真係得既你。
不過講真,butn哥係好野黎既。如果有女仔對butn哥有興趣既,就快d聯絡拓海喇。
觀點思路細密,堅定自己立場,適當時候對人善解人意,真係女仔?..
wah~~~~please!
說到好像是...是....是......不行了, 太"硬銷"雖然好玩, 不過butu本人難道不尷尬嗎? 找老婆這碼子事, 還是留給butu媽媽來籌謀籌謀.....
最後, 要做女人最貼身的恩物, 煩請也是留給姊妹淘們/天蠶衣/XXX來當就夠了.  butu兄弟,  勿中奸計哩! 你只要當個願意愛護, 願意寵壞你未來老婆大人的男子漢就夠了~
祝 新年行個大大桃花運!

roycen  說的是!
拓海哥阿,
      你們這些難兄難弟們可就別損butu前輩了。
現在這論壇最大的可是 butu前輩呢∼
butu前輩:
fish有些事想謝謝您。
要不是 butu前輩 建議fish把照片上傳至 X-Gallery,
fish可能就不會在這論壇上認識那麼多優秀的前輩們!
所以,謝謝您∼

睇下睇下,點解你地好似離左題ga呢~~??
不過算啦,唔離題就無野講ga啦...
我都係走啦...
(----路人甲離場....)
p.s.我係男仔...唔好搞我...我嗌ga...

下面引用由Butn2005/01/30 05:12am 發表的內容:
講清楚d啦, 信唔信我當你片言隻字, 扣你評級呀!?
你之前有幾位女生追求你,但你拒絕人嘛!
所以我不信你吃Lemon,我相信是你給人家吃吧!

係啦~
我都係覺得拔拔俾檸檬人?食?機會多?~
佢要求太高喇~

聽朋友講呢道係唔錯的論壇,但好似介紹所.............................................................
(逃.....................)

下面引用由DevilEric2005/02/17 01:56pm 發表的內容:
聽朋友講呢道係唔錯的論壇,但好似介紹所.............................................................
(逃.....................)
不要忘記啦~~這兒聊天間~~~
只是大家玩玩罷了~~~~~~呵呵~~

很好奇...這個主題從2003/12/08到現在...
Butn找到對象了麼???

下面引用由cyclops2005/02/18 01:02am 發表的內容:
很好奇...這個主題從2003/12/08到現在...
Butn找到對象了麼???
係囉, 大佬拔, 搵到未??  又或者有冇人暗戀你呀~你暗戀人呀, 之類咁呢??  ^.^

下面引用由TinaWater2005/02/18 01:08am 發表的內容:
係囉, 大佬拔, 搵到未??  又或者有冇人暗戀你呀~你暗戀人呀, 之類咁呢??  ^.^
如果妳沒男朋友!那個就是妳!
哈哈.........