返回列表 回復 發帖

【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

村民十分殘忍
話個野人殺佐隻狗姐~
都唔駛殺佐佢,
仲要分埋黎食.. 唉~~~~~~

下面引用由CHUNG12192005/08/17 06:10pm 發表的內容:
檸檬柚子.... 哩次你講得頭頭是道 , 唔 ∼ 真是難得啊 !
我認為哩單個案係被別人亂改 , 就真是太可惡了。
hahahaha,,,,,,,,,,,,
你咁ge,,,,,,話檸檬柚子哩次你講得頭頭是道,,,,,,,,,

d人都好咩lo..~話
就話個野人殺左隻狗~
但都唔駛殺左佢~仲要食.. 埋~~
如果殺左佢地d子女,,,,,,咪px,,,,,,,,

一定殺番我全家la ~~

果隻係咩黎?
有冇科學家研守研究過?
有咩結果?

我都唔明人類不是文明的嗎?
怎麼會有食野人的情況出現!
在這情況下咁人類同野人又有什麼分別!!

下面引用由kkkso040102005/08/27 10:06pm 發表的內容:
我都唔明人類不是文明的嗎?
怎麼會有食野人的情況出現!
在這情況下咁人類同野人又有什麼分別!!
哩個世界....越文明就越野蠻。多一點留意國家大事吧。

下面引用由CHUNG12192005/08/29 01:16am 發表的內容:
哩個世界....越文明就越野蠻。多一點留意國家大事吧。
好彩香港無這些野蠻情況出現
如果唔係,特首就有排忙。哈哈!

下面引用由spider20042005/08/27 04:04pm 發表的內容:
果隻係咩黎?
有冇科學家研守研究過?
有咩結果?
想研究嗎 ? 咁就大工程喇 , 要拎晒所有.....
有份食野人o個班村民 D 糞便至得。

﹏**我驚到刀5知知可以講咩好﹏”殘忍*就系梗嫁喇.>.<

下面引用由wing8808862005/08/30 01:03am 發表的內容:
﹏**我驚到刀5知知可以講咩好﹏”殘忍*就系梗嫁喇.>.<
哥哥係度....妳唔駛驚喇。XD ∼
http://img013.photo.wangyou.com/2005/6/10/102006/200511219383360_s.jpg

下面引用由山下森2005/09/01 11:20am 發表的內容:
不太相信    吃人也    雖然是獸人   但是不也是人
真是可怕
其實人食人都有喇 , 何況係食野人....哼 ∼ 殺殺殺.....哈哈 ~