返回列表 回復 發帖

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

下面引用由蕭塞豐乳中2006/11/09 01:36pm 發表的內容:
就甘睇覺得似卡通中的巫婆,距飛行個陣無張開翅膀,唔通有飛魔可以唔使張開翅膀都可以飛?
我好耐之前都曾經講過墨西哥飛魔
有時於半空中是不需要拍動雙翼便
能浮升一段時間 ......
的確有著像是巫婆的法力 .....呵呵 ~

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照、電視獨家訪問】

就是墨西哥有這麽多奇怪東西才有好的旅遊業.

[原創]【2006年攝錄.妖巫飛行錄影短片.附實照】

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由pvp2006/11/09 10:30pm 發表的內容:
就是墨西哥有這?多奇怪東西才有好的旅遊業.
不過千萬別以為是另一種『野人效應』? !
飛魔識飛天 , 人類點辦到? ? 哈哈 ∼

圖中的如果是生物..是有機會是UMA...
但圖中的東西,我真的分不到那裡是頭,那裡是腳啊!
只見到牠的肚裡捉住了一個不知明生物!
那就是文章所講的小狗和小羊咩了^^

我覺得如果不是墨西哥惡魔!
那麼是新的UMA的可能性很大

下面引用由sgrlto2006/11/12 08:41am 發表的內容:
圖中的如果是生物..是有機會是UMA...
但圖中的東西,我真的分不到那裡是頭,那裡是腳啊!
只見到牠的肚裡捉住了一個不知明生物!
那就是文章所講的小狗和小羊咩了^^
如果牠是抓著東西的話 , 那牠的頭應
該向上 , 不然那東西會很易跌下來。

下面引用由hytghy1232006/11/14 04:01pm 發表的內容:
我覺得如果不是墨西哥惡魔!
那麼是新的UMA的可能性很大
又或者未必是新 UFH , 還有另一個可能
性就是法力極高的『巫婆』.....

我就唔多想信啦
好假囉覺得....
唔知你地點睇呢
戴安娜~~有可疑囉~~唔信得=.=

下面引用由SUNNYSUNNY2006/11/17 11:08am 發表的內容:
我就唔多想信啦
好假囉覺得....
唔知你地點睇呢
戴安娜~~有可疑囉~~唔信得=.=
唔信 ? 為何唔信呢 ? 閣下似乎說不
出假在哪裡 ? 如有的話不妨淺說....

真係睇唔到係咩....好模糊! 如果有影片睇我都可以估下係咩, 宜家我只係覺得好似係一個倒轉左既人, 不過又唔係好似......