返回列表 回復 發帖

[原創]【外星人寫真集1.史上最清晰的外星人5幅近照.】

我就不是那么相信啦,那么容易就可以拍的到,还那么近添,外星人是他亲戚啊

LBHIDDEN[56]LBHIDDEN
下面引用由chanyauyin2005/05/17 04:16am 發表的內容:
我都覺得好假 ....... 如果係真的話 , 就會全世界大事報導啦 ~
如果係真的話 , 我地會知道....或者可以睇得出咩 ?
全世界大事報導 ?
哩句就未必喇 , 就算哩幾幅係真....大家都會唔信 !
現今0既技術要整 D 合成相片一 D 都唔難......

我都不明白為何有人喜歡作這類假照片,讓那些不信外星人存在的人又多一次反駁的機會。

唔係下話,一睇就知公仔啦,我唔外星人個樣一定係甘
點解外星人個樣一定係甘,唔可以同我地一樣既咩
至多咪外星d人d科技比我地先進,點會個樣都比我地唔同ga

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由百變小子2005/05/21 01:39am 發表的內容:
唔係下話,一睇就知公仔啦,我唔外星人個樣一定係甘
點解外星人個樣一定係甘,唔可以同我地一樣既咩
至多咪外星d人d科技比我地先進,點會個樣都比我地唔同ga
閣下不妨試試用欣賞眼光的角度去睇...現今科技
合成得出哩類難以分別的照片o既技術... , 感覺上應
該會好一點的啊。呵呵 ~

你最後一句話 , 我就唔認同喇。就算住埋一齊o既地
球人類都有唔少分別啦 , 例如有 D人有五隻腳指, 有
些人就得兩隻腳指 .......

下面引用由soso1282005/05/17 05:27am 發表的內容: 不是真的.......外星人<<<被人講到似層層!相中似拍戲或劇集多D!我唔排徐有外星人存在,但到而家全世界都話有人見過.......咁有無真真正正公開比全人類見?見過都係比人踢爆是假的。
譬如外星人的智慧比地球人高 , 點會無端端公開身份啵 , 一公開到時一定係有大事發生。

不相信
要我相信是真的,除非親眼看到
照片太"假"了~

ET:
嚟度吳arm外星人住gar, 地球好危險?!

CHUNG1219....... 你跟我想法一樣!外星人<<<又話有超乎常人?咁佢地定知有人拍攝怎會不知.......又比人影到先???

下面引用由soso1282005/05/23 07:03am 發表的內容: CHUNG1219....... 你跟我想法一樣!外星人<<<又話有超乎常人?咁佢地定知有人拍攝怎會不知.......又比人影到先???
唔 ~ 似乎妳亦有當我盟友的資格呢 .... 妳有否發覺有些人的回應....這太假了...不是真的....我唔信...之類的說話 , 但又不說說原因疑點...是什麼 ? 哈哈 ~ 算了....講不講也有自由的。 講真...疑點不只一個 , 我之前亦提了一個 , 在這裡再講多一個....幾乎所有接觸個案當中亦提到牠們出現的地點在若干範圍內會有....停電、車輛死火、手錶失誤、收音機及照相機....有關機器的東西都會失靈... 之類的古怪現象。