返回列表 回復 發帖

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192005/05/05 11:45am 發表的內容:
Re : AlienVirgin
妳幅相片...喔 ! ? 原來大家都是外星人 , 唔怪得有d親切感啦! 哈~
妳講?套...我早幾年在『有線電視』收睇過 , 譯名:『外星人種』好似有12集。 史提芬透露是結集曾被擄受害者口供而成的 ! 唔?..
每日連播 6 集甘好ge~
明珠台只係馮星期二先播~
而家係hmv都可以買到隻碟~不過好貴~

你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由AlienVirgin2005/05/05 03:55pm 發表的內容: 每日連播 6 集甘好ge~ 明珠台只係馮星期二先播~
妳依家屋企有無裝『有線電視』? 有無睇過『外星人登陸.上下集』﹖ <更正...譯名 : 幽浮人種> 哩套劇內講外星人識變臉...同『X檔案』講?一樣 ! 但我覺得現實中的所謂外星人未 必做得到...而我心目中認為外星人擁有什麼能力 ? ! 應該有....傳心術、雙眼在強光中亦能視物、超念力、某程度距離上的透視力、元神出窽、超強感應力、催眠術、身體某些部位能發出強光、不需要睡眠、不需要進食、能於空中漂浮一段時間、孔武有力....等等, 未能盡錄。 大部份傳聞的外星人至少擁有以上其中七項的能力及特徵。

下面引用由CHUNG12192005/05/06 01:20am 發表的內容: 妳依家屋企有無裝『有線電視』? 有無睇過『外星人登陸.上下集』﹖ <更正...譯名 : 幽浮人種> 哩套劇內講外星人識變臉...同『X檔案』講?一樣 ! 但我覺得現實中的所謂外星人未 必做得到...而我心目中認為...
屋企冇裝有線電視~ 我逍常都會去書店買d關於外星人既書睇~ 特別係Budd Hopkins 著個d書∼ 可信性好高ga∼

下面引用由AlienVirgin2005/05/06 02:32pm 發表的內容:
屋企冇裝有線電視~
我逍常都會去書店買d關於外星人既書睇~
特別係Budd Hopkins 著個d書∼
可信性好高ga∼
妳錯過唔少哩類節目...最精彩係 DISCOVERY  CHANNEL ?齣『外星人登陸』但它
並非連續劇 , 而是採訪及介紹真實個案 , 更讓自願出鏡的主人翁講述親身經歷與感受。
雙眼更無( 打格仔)...我另一篇文章『牧場主人』的靈感....就是由它而來。諗返起既回
味...又悲痛 !! 嗚咽 ~ {*_8}

喔~ Budd Hopkins 著作﹖總好過...台灣『江晃禜』專掠 $ 的著作。XD

RE : airdaves
好!! 哩一位地球戰士比起之前兩位戰士....有過而無不及 , 既好戰又夠上進。XD~

下面引用由chung12192005/05/06 07:10pm 發表的內容:
妳錯過唔少哩類節目...最精彩係 DISCOVERY  CHANNEL ?齣『外星人登陸』但它
並非連續劇 , 而是採訪及介紹真實個案 , 更讓自願出鏡的主人翁講述親身經歷與感受。
雙眼更無( 打格仔)...我另一篇文章『牧場主人』...
Budd Hopkins &台灣『江晃禜』的書∼圖書館都可以借到∼
由其是Budd Hopkins的書∼圖書館最近入了他的書∼
九成是新的∼
不過未必間間圖書館也有∼最好就預約啦∼

『江晃禜』d 書租尼睇就好, 買就無謂。...我都買過兩本,( 1 本港幣 $.120. , 另1 本$.108 ) 兩本內容差不多....又係什麼UMMO....嗚~ 好赤呀。『江晃禜』搵$ 本領 ...真有他的一套啊 ! 我由當時開始就發覺.... 佢唔止係博士, 重係一名術士添。( 專掠 $ )
嗚咽~ ....吼呀。
{咦? 原來妳都在線。}

又A級 ?? 哈哈 ~ 多謝各位欣賞。

下面引用由CHUNG12192005/05/14 03:50pm 發表的內容:
嘿嘿 ~ 點止你想.....我都好很想呀 !
嗨~ 外星朋友快D 吸我上.....喔 ! ...不...吸埋 airdaves 同埋我上去你地部 UFO 度啦。我地兩個都係地球精英壯士....噢~耶~ Come  on...baby ~  Let’s  do  it..! 我洗定?..
被外星人綁架上飛碟~大部分都係發生係外國~
香港會發生嗎@_@我就話唔會啦~

下面引用由airdaves2005/05/15 11:21pm 發表的內容:
冷靜點吧...真的現在就想要嗎?! 別忘記地球還有很多漂亮的女生,細心點找1定不會
失望的~
即使真的發生在我身上,我想未必會告訴任何人,這樣的事情太機密了。
哩D野講俾人聽 , 其他人唔當你傻都當你在開玩笑啦 !
除非身體內有外星植入物 , 咁就或者都會有 D 人信。
我在地球亦溝到女....並非溝唔到女先至有哩種想法。只想試試外星風情 , 曾有報告提及有些外星女性姿色絕不比地球的女子遜色 !!( 這個想法我從未向任何人吐露過...但在這裡我可以好坦白...哈哈 ~ )
不過捉我的千萬不要是外星種族中的灰人 , 若是....大有可能小命不保 , 因為我常說牠們壞話 ( 咀咒 + 問候)。若真的發生, 相信我會狠狠地痛毆這班冷血的....牛牛殺手一頓 !! 又或被牠們圍剿....毒打兼虐待我一輪  , 之後再將我由過萬呎高空扔下...『轟隆』!!如殺牛的手法般來對我...嗚~

下面引用由airdaves2005/05/17 03:03am 發表的內容:
想不到你比我還貪心!已經有地球女友,還要位外星女友,
充份表達 - 現代地球男生典型的戀愛態度,其實這話題又不禁
令我想到外星人會不會戀愛的?會否喜歡異性或保護同類?
還是因已過份利用無性繁殖科技而失?..
Re : airdaves

請勿誤會 !! 我女朋友已經同我散了年幾喇 , 我現時沒有。而至於貪心與否的問題 ? 呵呵~ 幻想一下點又算貪心喎....
你既然有這聯想, 索性出篇文....又或加一點趣味來個投票亦不錯啊 ! 我一定定第一時間來投票。
但要註明是那一種外星人 , 因為報告曾提過有些樣子極似地球人 , 並非靠無性繁殖來延續後代的。但灰人...大數人則認為牠們是靠無性繁殖...。

下面引用由airdaves2005/05/17 02:38pm 發表的內容:
我也蠻同意灰人是利用無性繁殖來互相複製的,從人類的角度看還是有點不自然,但其實我
們也在研究複製技術,你能夠接受複製人或外星人嗎? 個人認為1定會產生的,問題是甚麼
時候才會公開消息罷了。 以我所聽說...
要我數我已認知的外星人種 ? 呵呵~ 弊喇。至少卅種以上, 但....經我認同既只得唔夠廿種 , (我實在太多哩類書了, 原因係我以前有一輪轉手賣過 D 二手書、漫畫之類...) 有 D個案中的受害人描述得...胡里胡塗, 求其得兩、三個特徵拼埋就話另一種外星人! 叫人點認同喎....(哩個係我主觀意見) 但有一種....在網上都搵唔到有關....類似的資料及合成照片。唉~
『灰人』一族唔止一種, 牠們亦有階級制度之分....唔少人( 包括我) 認為較常見....唔過5呎那種灰人應該算是屬『行動組』...另外...喔!繼續講有排講....不如出篇文...好唔好呢 ? 唔.....