返回列表 回復 發帖

[原創]【 拍攝到菲律賓傳說中的... 吸血女飛妖.更新】

下面引用由lastraven2007/01/28 07:11pm 發表的內容:
會否只是合成相呢?
不是說"她"白天以人類形態活動,
夜晚才以吸血鬼姿態活動嗎?
我信有吸血鬼,但不信這些相片.
人有時的確幾奇怪 , 只講傳說而沒
有相片的話 , 可能有人話如果有流
傳了這麼多年怎會沒有人能把牠拍
攝下呢 ?
但當有人成功拍攝到之後亦會有人
完全不相信照片是真的。
哩單報告在不少網頁也有報導 , 暫
時未有人踼爆這些相片 ......

看到第一幅圖 感覺上已經覺得"主角"好似系剪貼上去
看到最後一幅時 這種感覺就更大了 反正感覺就是假 沒有理由
不過圖片我個人覺得假 我仍然相信當地有該種生物

下面引用由2492836562007/02/11 02:22pm 發表的內容:
看到第一幅圖 感覺上已經覺得"主角"好似系剪貼上去
看到最後一幅時 這種感覺就更大了 反正感覺就是假 沒有理由
不過圖片我個人覺得假 我仍然相信當地有該種生物
多謝閣下的回覆 ∼^^
閣下的感覺似乎相當矛盾咁? ? ! 傳說
中的生物如果流傳了幾百年亦有可能
是真的也不奇 .....
現今的確有好多方法能弄得出這類相
片 , 但請別誤會是我弄出來 ....

I think  菲律賓吸血女妖  is a kind of  vampire  that can transform to a big bat. How many 吸血女妖 in  菲律賓?

下面引用由xiaoxiao192007/02/12 03:51pm 發表的內容:
I think  菲律賓吸血女妖  is a kind of  vampire  that can transform to a big bat. How many 吸血女妖 in  菲律賓?
的確可能是大蝙蝠 , 不過第一幅和更新
附加的兩幅怎看也不像是蝙蝠 ....
吸血女妖的數量 ? 這我也不清楚了。

2張相都看不到這個東西的腳是怎麽樣的, 2張相都影得十分清楚...太清楚會引人懷疑喎...一吓望落去係幾得人怕....不過張相環境同拍攝者......講唔到係點....總之張相怕得好到唔自然喎!!!

下面引用由pvp2007/02/15 00:31am 發表的內容:
2張相都看不到這個東西的腳是怎?樣的, 2張相都影得十分清楚...太清楚會引人懷疑喎...一?望落去係幾得人怕....不過張相環境同拍攝者......講唔到係點....總之張相怕得好到唔自然喎!!!
我同你一樣都睇極都睇唔到哩隻吸
血女妖果對腳 , 手就幾長 .....
你即是仍然認為是『懷疑照片』也
有可能 ....

謝謝你的同感....如果真係影到張相咁正...我想唔只係咁少掛?我意思唔係講否定菲律賓吸血女妖, 但呢張相就真係..........咳咳!!

下面引用由pvp2007/02/16 01:07am 發表的內容:
謝謝你的同感....如果真係影到張相咁正...我想唔只係咁少掛?我意思唔係講否定菲律賓吸血女妖, 但呢張相就真係..........咳咳!!
哩幅照片竟然會令你....『咳』? !
難道你對菲律賓的吸血女飛妖 ...『起啖』? !
唔 .....你 ...你曳呀 !

如果係都幾過引掛?!都時可能製造左新一代嘰人頪!!!!..哈哈哈(唔好意思有d失儀....)