返回列表 回復 發帖

[原創]【美國軍人遇上豪乳女魔蝠.完全版】已換圖

下面引用由影子鴻2006/03/15 10:10pm 發表的內容:
張圖得個身似女性
樣都唔似XD
我見到都唔知走好定係睇佢好啦
咁既樣
很久沒有對話了.....
呵呵 ∼ 相當坦白直接的見解 !
咁都好正常 , 雖然是女性 , 但始終物種
有所不同 , 難以挑起人家的胃口 .....

下面引用由alien20462006/03/18 08:05pm 發表的內容:
?图片啊,五抵啊!80蚊∼
我睇得好清楚? ! 有些網頁中的照片不
夠穩定 , 或者是伺服器有問題 , 等一會
才看吧。

點解要咁強調豪乳呢兩個字既=0=
係咪想吸引其他會員入黎睇豪乳女魔呢=.=

3m好大啵,咁對波波未仲勁!我諗e前真係好多好多不知名生物啦,真係好想返返以前..

下面引用由然哥2006/03/19 05:40pm 發表的內容:
睇下幅手繪圖中的她根本不合比例 ....
或者閣下覺得咁都算係小兒科啦 , 我無
說話可講 ....

下面引用由然哥2006/03/19 05:40pm 發表的內容:
你唔覺好豪咩?咁如果你見到1個36F既女人,你覺唔覺得豪呀?kaka

点解依家好似好少报道噶?
网站都唔多见窝.....

下面引用由warden2006/05/03 06:32pm 發表的內容:
?解依家好似好少报道噶?
网站都唔多?窝.....
唔 ? ? 你意思是說網站沒有我這篇報告嗎 ?
我搵到的資料有不少是其他網站未有的 , 有
些是從其他途徑得到 , 例如書籍或電視 .....

我認為...
那多數是士兵們的幻覺..
或許真的是有類似的生物飛過..
但可能只是較大的鳥兒...或飛行生物..
要不然..
我不相信只有那幾個士兵
才幸運地遇上了..
美軍當時派了很多士兵去了..
同一個地區..
不知有多少士兵在休息著..
為何他們又看不到呢??
她又不是飛到那幾個士兵頭上就消失了...
不是嗎??
一向享受慣了的美國人..
到了惡劣的vietnam..
又要打生打死的..
更別妄想什麼享受了..
所以...
眼花..
加打仗的不適應..
再加上無聊時產生的奇異想像力..
不難把一隻大鷹看成誘人女怪...
所以..
我覺得他們說話的可信性不大...
值得質疑的...

下面引用由西靈月2006/05/05 01:52am 發表的內容:
我認為...
那多數是士兵們的幻覺..
或許真的是有類似的生物飛過..
但可能只是較大的鳥兒...或飛行生物..
...
的確如閣下所說的原因也有可能 , 雖然當時
士兵們未開始正式行動 , 在駐守軍營的情況
之下也不見得好受 , 多少亦有心理壓力。
其實當地人亦見過美國士兵描述的不明飛行
生物 , 不過他們稱牠們這些東西為 ....貓蝠或
是飛貓之類的外號 .....